Levél Orbán Viktornak

2019. március 19. 7:42

Janice Atkinson
Magyar Hírlap
Mint a Brexitet támogató brit képviselő írok Önnek.

„Mélyen Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Mint a Brexitet támogató brit képviselő írok Önnek, abban a reményben, hogy az 50. cikkely kiterjesztésének a blokkolására kérjem a Tanácsban. Juncker, Tusk, Verhofstadt és a szocialisták mind a polgárok demokratikus akarata ellen foglalnak állást. Valójában Ön és országa is az EU politikai elitje által indított támadások kereszttüzében áll, csakúgy, mint azok a britek, akik a Brexitre szavaztak.

Tisztában vagyok vele, hogy Ön próbált minket meggyőzni, hogy maradjunk az Európai Unió tagja, de mi ellene szavaztunk. Kérem, legyen kedves és támogassa a többségi álláspontot. 

Március 13-án, a brit jogalkotók leszavazták a »No-Deal Brexit« megállapodás lehetőségét. 

Ez a szavazás azonban nem jár kötelező erővel. Az Egyesült Királyság jogszabályai szerint, az ország így is megállapodás nélkül lépne ki március 29-én.

Annak ellenére, hogy a brit polgárok egyértelműen arra szavaztak, hogy kilépjenek az Európai Unióból, a kormányzó osztály több mint két és fél éve nem tud dűlőre jutni, sőt valójában azon tevékenykedett, hogy megakadályozza, hogy az Egyesült Királyság kilépjen az unióból. 

A március 14-i szavazás azzal végződött, hogy az 50. cikkely kiterjesztését kérjék az uniótól. Ez teljesen beleillik abba az ismerős mintába, hogy késleltessék a dolgokat, ami magában hordozza az újabb népszavazás kiírásának a veszélyét, vagy esetleg azt, hogy egyáltalán nem lesz Brexit.
Ez modern időnk legszörnyűbb árulása lenne a brit polgárok ellen. Ezért nem akarom sem én, sem a brit polgárok, hogy az 50. cikkelyt kiterjesszék. 

Ez valamennyiünk érdeke, mind az Egyesült Királyságban, mind Európa-szerte, hogy véget vessünk ennek a megpróbáltatásnak, és történjen meg végre az Egyesült Királyság Brexitje, amire mandátumot adtak a polgárok.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

jol latod, de gondolod hogy magatol nem talalta volna ki? :)

Tudják, hogy kihez kell fordulni egy kis segítségért.

Ez nagyon tetszik. "„Mélyen Tisztelt Miniszterelnök Úr!"

Na, ripacs Jakab Péter így kell megszólítanod neked is a miniszterelnöködet!

Atkinson? - Csak nem a Mr. Bean nővére tetszik lenni?

Hámondjuk ölég gusztustalan EU gyakorlat addig népszavaztatni a népet, amíg ki nem jön a kívánt végeredmény.

Egy újabb népszavazás azért, mert a politikai osztály tehetetlen idiótákból áll, a demokrácia nemzetközi szintű leköpése.

Korrekt az, ha összehozzák a brexitet, és ha annyira nem válik be, 10 év után, amikor a választók a bőrükön érzik, hogy milyen szar nekik (nem biztos, hogy annyira...), lehet tartani egy újabb népszavazást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés