Finálé

2019. március 18. 07:30

Az összellenzék mikrodemonstrációjának fináléjában először a világot jelentő deszkára léptek a délutáni matiné szereplői, majd tornasorba álltak.

2019. március 18. 07:30
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Őrülten erős kép. Bangóné klasszikus mondatát most egy kissé kénytelenek voltunk a szalonképesség és a nyomdafesték tűrőképessége érdekében megváltoztatni, de talán mindenki emlékszik még az MTVA-ban elhangzott eredetire. Ez a bangónéi, idézhetetlen jelzővel megbolondított mondat juthatott eszébe annak, aki jobb program híján az ellenzéki pártok március 15-i produkcióját és az előadás gyér érdeklődés melletti fináléját tekintette meg.

Az összellenzék mikrodemonstrációjának fináléjában először a világot jelentő deszkára léptek a délutáni matiné szereplői, majd tornasorba álltak, hogy aztán Vicsek »Függetlenobjektív« Ferenc tolmácsolásában meghallgassanak egy újabb semmiről sem szóló, semmit sem üzenő, semmit sem jelentő nyolc pontot. Kiáltványt. Vagy mit.

Az őrülten (khm…) erős kép így festett: sok egyéb méltán ismeretlen politikus mellett Jakab Péter úr is tiszteletét tette az eseményen. A Jobbik hirtelen haragú szóvivője mellett kettővel pedig nem más, mint a Szemlőhegyi Claire Underwood, a rózsadombi first lady, Dobrev Klára asszony feszített. Tehát még egyszer: Jakab közös színpadra állt Dobrev Klárával, és a küldetéstudattal megvert emberekre jellemző zavart tekintettel, furcsa félmosollyal ácsorgott ott mellette.

Annak a Gyurcsány Ferencnek a felesége mellett, aki a 2006-os rendőrterror vezénylő karmestereként – és persze sok más ocsmányság elkövetőjeként – fog bevonulni a történelemkönyvekbe. Ennek a 2006-os iszonyatnak a romjain épült fel és erősödött meg az addig a parlamenti küszöb körül szomorkodó Jobbik.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2019. március 18. 11:27
Nem értek egyet, szerintem semmi különös nem történt. Az összellenzéki március 15-i ünnepségnek pontosan olyan szarnak kellett lennie, mint az összes eddigi megmozdulásaiknak. Az emberanyag, és a helyzetük sem változott. Ami kicsit talán meglepett, az a Dobrev féle Európai Egyesült Államokozás. Pont március 15-én, a szabadságharc ünnepén. Na mindegy, EP kampány van, szóval betudtam ennek, de azért elég elmebeteg dolog szerintem.
Biivisz
2019. március 18. 11:16
"A Jobbik, amelynek akkoriban még volt lelke." Szerintem már 2006-ban sem volt, de 2010-re biztosan eladták. Az lett volna a dolguk, hogy - mivel a baloldal gyurcsányi mélyrepítése után balról már esélytelen volt, a kétharmadot megakadályozandó - jobbról próbálja meg elszipkázni a szavazókat a fidesztől. (Emlékszünk még a két izraeli kémrepülőnek látszó tárgy átstartolására Ferihegyen alig két hónappal a 2010-es választások előtt? Amiről senki nem tudott semmit.) Aztán amikor - Simicska végjátékával - ez végképp megbukott, most megpróbálnak átevickélni a másik oldalra (gyakorlatilag följelentve korábbi önmagukat a választók megtévesztéséért), hátha az ő tizenakárhány százalékuk becsatornázásával meg lehetne buktatni Orbánt. Itt tartunk most.
makapaka2
2019. március 18. 10:37
Együtt, és külön-külön is szánalmasak, és rémesek.
twist
2019. március 18. 09:48
A magyar ellenzék egyre szánalmasabb, lassan senki nem kiváncsi rájuk. Nem csoda ilyen primitív, gyűlölködő figurákra mint Jakab, Tordai, Varjú, Gyurcsány, Gréczy, Bangóné, Kunhalmi, Szél, Karácsony, Vadai, Hadházy és most már Gyurcsányné is, kit érdekel? Ezek akarnak országot vezetni? Atyaúristen.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik