A lökött kínai vendégmunkás

2019. március 13. 12:26

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Igen, kitalálták: Liu Shaolin Sándorról beszéltek így.

„»Lökött a kínai vendégmunkás« – adta tudtára modern és haladó és mindenekfelett liberális olvasóinak a haladó és modern és mindenekfelett liberális 444.

Igen, kitalálták: Liu Shaolin Sándorról beszéltek így. Egészen pontosan Uj Péter főszerkesztő. Majd kifejtette abbéli véleményét, miszerint a megfogalmazását kifogásoló, felháborodott olvasók nem egyebek, mint trollok, vagyis internetes bajkeverők, provokátorok.

A 444.hu S. Gy. elkövető kitartottja, erősen kérdéses persze, vajon előfordulhatna-e, hogy Uj Péter »zsidó vendégmunkásnak« titulálja S. Gy.-t vagy bármely más zsidó származású közéleti szereplőt.

Napjainkig ez a kérdés költői lett volna, ma már nem az, ugyanis manapság a nyugati (és amerikai) baloldal felfedezte magában az antiszemitát, így aztán amiért nagyjából két évvel ezelőtt még nyilvános kivégzés járt volna a virtuális térben, az ma már teljesen elfogadható, illetve, ahogy ez liberális körökben szokás: egyedül és kizárólag elfogadható álláspont.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A "lökött kínai vendégmunkás" már letett ezt-azt a magyarság asztalára. Uj Péter, a lökött belpesti sajtómunkás mit tud felmutatni?

Igazad van, a Magyarországon nevelkedett, Magyarországnak olimpiai címet szerző Shaolin rossz migráns, nekünk azok kellenek, akiket kvótában kapunk vagy röszkénél jönnének.

Mint tudjuk Zsolt, Uj Péter évről évre jobban hülyül.
Már nem sokat számít, hogy mit mond, mit ír.
De a mi véleményünk igen. Uj Péter rasszista és hibbant.

Magyar anya, magyar gyermeke, Magyarországon született, Magyarországon él, magyar nyelven beszél, magyarul gondolkodik, Magyarországnak hozza a dicsőséget, érmeket.

Te mit tettél eddig a hazádért?

nem értem, egy zsidó számára miért jelent problémát, ha egy magyar-kínai származású, egyébként végtelenül szimpatikus és értékes fiatalember büszke a magyarságára? A zsidóság miért nem büszke erre? van aki ismer ilyen személyeket?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés