Progresszív mosoda

2019. március 6. 21:21

Nagy Dóra
Magyar Hírlap
A cél az, hogy Európában lecseréljék a nemzeti kultúrát multikulturalizmusra, a családokat pedig valami alternatív valamire, amiben már nem léteznek olyan, a liberális haladók által kirekesztőnek ítélt fogalmak, mint anya, apa, fiú, lány.

„Iszonyatos folyamatok indultak meg a világban. Olyan folyamatok, amelyek megpecsételhetik az emberiség sorsát, és amelyeknek egészen biztosan nagyon durva, gyilkos hatásuk lesz a jövőnkre nézve. Itthon azért küzd a kormány, hogy minél több gyermek szülessen, hogy a családok biztonságban tudjanak élni és felnevelni a gyermekeiket abban a kultúrában, amit több mint ezer évig magukénak tudhattak. Természetesen ez a mi ellenzékünknek nem felel meg, mint ahogyan a világban igen sokan értetlenül állnak a jelenség előtt. Ezek a furcsa magyarok a saját nemzetüket akarják segíteni és gyarapítani? Elment az eszük? Nacionalizmus! Rasszizmus! Kirekesztés! Elnyomás! A sort pedig bőven lehetne folytatni, és megint hangsúlyoznám, hogy nem egy-egy elvetemült szélsőséges gondolkodású őrült hangoztatja az aggályait, hanem példának okáért az Oxford Institute of Population Ageing vezetője, professzor, és nem akárhol, hanem a BBC-n fejtette ki a véleményét mint szakértő. 

Célzatos és provokatív nyilatkozatok százai születnek a témában, elég csak a svéd miniszter asszony teljesen eszeveszett kijelentéseire gondolnunk. Mindebből látható, hogy egyáltalán nem az a fontos, hogy megállítsák a népességfogyást és segítsék a családokat, vagy esetleg javítsanak az Orbán Viktor által elmondott intézkedéseken. A cél az, hogy Európában lecseréljék a nemzeti kultúrát multikulturalizmusra, a családokat pedig valami alternatív valamire, amiben már nem léteznek olyan, a liberális haladók által kirekesztőnek ítélt fogalmak, mint anya, apa, fiú, lány. ”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés