Tarlós István folyamatosan valótlanságokat állít

2019. március 6. 17:07

Karácsony Gergely
Facebook

Tarlós hazugságaival szemben megteszem a jogi lépéseket.

„Tarlós István folyamatosan valótlanságokat állít. És erre a kampány sem mentség.

Feltehetően a romló közvélemény-kutatási adatok hatására Tarlós István valótlanságok sorával próbál lejáratni. Elég volt! Megvívjuk majd a vitát a Fidesznek kiszolgáltatott város elmúlt tíz évéről és a jövőjéről is, de ezt csakis a tények, a valóság alapján. Tarlós hazugságaival szemben azonban megteszem a jogi lépéseket.

1. Nem igaz, hogy a Főváros több fát ültetett Zuglóban, mint a zuglói önkormányzat. A valóság az, hogy Zugló az elmúlt 4 évben több mint 1800 fát és 8000 cserjét, a Főváros pedig 1064 fát ültetett a kerületben.
2. Nem igaz, hogy a fizetős parkolás bevezetését és annak díjtételeit én kezdeményeztem. A valóság az, hogy Papcsák Ferenc, fideszes elődöm kezdeményezte azt a Fővárosnál 2011. október 20-án.
3. Nem igaz, hogy csak a kerületeken múlik, hogy a parkolásuk mennyire nyereséges. A valóság ezzel szemben az, hogy éppen a Fővárosi Közgyűlés döntései felezték meg a zuglói parkolási bevételeket a városligeti zónával kapcsolatos döntéseikkel.
4. Nem igaz, sőt teljesen abszurd állítás az, hogy Zuglóban a parkolóórák karbantartási költsége egyenként 134-szer több lenne, mint más kerületben. A valóság az, hogy a Tarlós által hivatkozott összeg Zugló esetében nem a karbantartásra vonatkozik, hanem a teljes üzemeltetésre.

Tarlós Istvánnak néhány nap alatt kétszer is sikerült lebuktatnia a Fideszt. Egyszer, amikor elmondta, hogy Orbán Viktor nem támogatta a fővárosi parkolási rendszer átalakítását. Majd most, amikor drágának minősítette azt a zuglói parkolást, amit a helyi fideszesek lelkesen megszavaztak. Ellentétben velem.

A jogi lépéseket megteszem, de a budapestiek érdekét, ezen belül a parkolás rendbetételét is az szolgálja, ha a hatalom emberét az emberek hatalma váltja fel Budapesten.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/144403

Ajánljuk még a témában