Tarlós István folyamatosan valótlanságokat állít

2019. március 6. 17:07

Karácsony Gergely
Facebook
Tarlós hazugságaival szemben megteszem a jogi lépéseket.

„Tarlós István folyamatosan valótlanságokat állít. És erre a kampány sem mentség.

Feltehetően a romló közvélemény-kutatási adatok hatására Tarlós István valótlanságok sorával próbál lejáratni. Elég volt! Megvívjuk majd a vitát a Fidesznek kiszolgáltatott város elmúlt tíz évéről és a jövőjéről is, de ezt csakis a tények, a valóság alapján. Tarlós hazugságaival szemben azonban megteszem a jogi lépéseket.

1. Nem igaz, hogy a Főváros több fát ültetett Zuglóban, mint a zuglói önkormányzat. A valóság az, hogy Zugló az elmúlt 4 évben több mint 1800 fát és 8000 cserjét, a Főváros pedig 1064 fát ültetett a kerületben.
2. Nem igaz, hogy a fizetős parkolás bevezetését és annak díjtételeit én kezdeményeztem. A valóság az, hogy Papcsák Ferenc, fideszes elődöm kezdeményezte azt a Fővárosnál 2011. október 20-án.
3. Nem igaz, hogy csak a kerületeken múlik, hogy a parkolásuk mennyire nyereséges. A valóság ezzel szemben az, hogy éppen a Fővárosi Közgyűlés döntései felezték meg a zuglói parkolási bevételeket a városligeti zónával kapcsolatos döntéseikkel.
4. Nem igaz, sőt teljesen abszurd állítás az, hogy Zuglóban a parkolóórák karbantartási költsége egyenként 134-szer több lenne, mint más kerületben. A valóság az, hogy a Tarlós által hivatkozott összeg Zugló esetében nem a karbantartásra vonatkozik, hanem a teljes üzemeltetésre.

Tarlós Istvánnak néhány nap alatt kétszer is sikerült lebuktatnia a Fideszt. Egyszer, amikor elmondta, hogy Orbán Viktor nem támogatta a fővárosi parkolási rendszer átalakítását. Majd most, amikor drágának minősítette azt a zuglói parkolást, amit a helyi fideszesek lelkesen megszavaztak. Ellentétben velem.

A jogi lépéseket megteszem, de a budapestiek érdekét, ezen belül a parkolás rendbetételét is az szolgálja, ha a hatalom emberét az emberek hatalma váltja fel Budapesten.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hazudik.

"Karácsony Gergely szerint Budapesten leállt a gazdasági növekedés, amit újra be kell indítani, ehhez innovatív gazdaságra van szükség."

Jézus Mária!, de gyenge ez az ember. Most leáll vitázni, hogy
mennyi fa? Belemegy egy defenzív utcába és jövő ilyenkorig sem
fog kitalálni belőle.

Nemcsak hangyának vagy vak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés