Ujhelyi szórólapon támadja az Orbán-kormányt az EP-ben

2019. február 26. 18:11
Ujhelyi István szocialista EP-képviselő szórólapot juttatott el a Néppárt összes EP-képviselőjének a magyar kormány politikájával kapcsolatban.

Szórólapot juttatott el összes európai néppárti kollégájának kedden Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő a legújabb magyar kormányzati kampánnyal, Orbán Viktor miniszterelnök politikájával kapcsolatban.

Ujhelyi a magyar kormány bejelentett levélkampányára reagálva kétoldalas szórólapot helyezett el a Fideszt is soraiban tudó konzervatív pártcsalád mind a 217 képviselőjének postaládájában az Európai Parlament brüsszeli székházában.

Tájékoztatása szerint ennek egyik oldalán a „hazug Juncker-Soros plakátkampány" megjelenítése látható, másikon pedig egy felszólítás és egy emlékeztető a néppárt politikusainak arról, hogy „olyan embert védenek Orbán Viktor személyében a pártcsaládjukban, aki számtalan alkalommal átlépte már a néppártiak által is többször meghúzott +vörös vonalat+".

„Manfred Weber néppárti frakcióvezető számtalanszor beszélt arról, hogy a Fidesz túlment a határon. Ehhez képest az Európai Néppárt továbbra is sunyin tűri, hogy a CEU-t elüldözzék, a civil szervezeteket vegzálják és megbélyegezzék, vagy hogy a kormányfő családjáig érő korrupciós ügyben a fideszes legfőbb ügyész még egy néppárti kezdeményezésű parlamenti meghallgatáson is gyáva legyen részt venni" – írta az MSZP politikusa.

Végezetül hangsúlyozta: a Fidesz épp saját pártcsaládját támadja, amikor az Európai Unió jelenlegi vezetését bevándorláspárti összeesküvőknek állítja be.

(MTI)

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A puffadt fejű Újhülye szemetel.

Mandi! lehetne kérni, hogy legalább egy hétig ne lássuk az ilyen hányingert keltő hazaárulókat, mint ujhelyi?

Válaszok:
Berecskereki | 2019. február 26. 18:55

Mini Ducse az MSZP-ben, avagy az "üvöltő egér".

Orvos mikor látott utoljára?
X

Én igénylem. Mostanában sok a savam és amikor meglátom a képét kijön belőlem a felesleg. Bio gyógyszer.

Ujhülye!

Válaszok:
Megtalálta | 2019. február 26. 21:28

Ha Újhelyi támad, az jó...

Ezek soha nem tanulják meg, hogy a hazai szavazóknál kell kampányolniuk. Aztán csodálkoznak, hogy nem tudják legyőzni a Fideszt.

Sok rosszat el lehet mondani a Fideszről, de egyedül a Fidesz van ráutalva a hazai választók szavazataira. Az ellenzék reménysége viszont amerikai beavatkozásban, brüsszeli szankciókban, sötét hátterő idegen szervezetek akcióiban (lásd Majdan), mindent elsöprő világgazdasági válságban (minél rosszabb, nekik annál jobb) merül ki,

Ugye annak idején Orbán Viktor állítólag azt mondta jegyzőkönyvön kívül a parlamentben, hogy "hazaárulók vagytok mind".

Nem tévedett.

Hol az ellentmondás?
Szerinted a Fidesz a hazai választók szavazatai nélkül is kormányon tudna maradni? - Nem igazán értem, mit akartál mondani.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés