Magyarországon szörnyülködött a francia közmédia

2019. február 12. 20:07
A Migration Aid-es Siewert András szerint előbb-utóbb úgyis be kell engednünk majd migránsokat.

Magyarországon, Ausztriában és Olaszországban forgatott a francia közmédia egyik közéleti műsorának stábja. A riportot két hete, tehát még a hétpontos új családpolitikai program bejelentése előtt sugározták.

A Magyarországról szóló kisfilm a Félelem a Nagy Felcseréléstől címet viseli, és a magyar kormány családpolitikáját, valamint bevándorlásellenes harcát mutatja be. A francia stáb ellátogat Sitkére, a riporter szerint a vasárnapi misén résztvevő emberek jól leképezik a magyar lakosságot, ami „keresztény, fehér és öregedő”.

Ezután egy Fidesz-szavazó, háromgyerekes családdal ismerkedhetünk meg, akik éppen a családdal kapcsolatos nemzeti konzultációt töltik ki. A szülők elmondják, egyetértenek azzal, hogy a demográfiai válságot ne a bevándorlás, hanem a hazai gyerekvállalás buzdítása útján oldjuk meg, ezért tartják fontosnak válaszolni a riporter által „vegytiszta kormányzati propagandának” titulált kérdésekre.

Novák Katalin is megszólal a riportban, aki kifejti: nem látja értelmét a melegházasság bevezetésének. „Miért változtatnánk meg a házasság intézményét, amikor az mindig is egy férfi és egy nő szövetsége volt?” A riport ezután a „liberális értékek szimbólumát”, a CEU-t mutatja be, Enyedi Zsolt rektorhelyettese kifejti: jelenleg nacionalista, autoriter kormányzat van Magyarországon, ami úgy gondolja, hogy a liberális demokráciának vége, és nem osztja a második világháború után kialakult konszenzust.

A stáb a Videoton gyárába is ellátogat, ami komoly munkaerő-hiánnyal küzd, ezért a vezetőség ukrán vendégmunkásokat kényszerült behívni. A riport megszólaltat külföldre készülő diákokat, ahogy a bevándorlási különadóval sújtott, tevékenységét felfüggesztő Migration Aid egyik vezetőjét, Siewert Andrást is, aki kifejti: „A kormányzat előbb-utóbb kénytelen lesz beengedni migránsokat, nem látok más megoldást. Még ha ma egyszerre minden nő szülne is egy gyereket, tizennyolc évet kellene várni, amíg ők megérkeznek a munkaerőpiacra.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Még ha ma egyszerre minden nő szülne is egy gyereket, tizennyolc évet kellene várni, amíg ők megérkeznek a munkaerőpiacra."
Nekik ez tisztán munkaerőpiaci kérdés. Ennyire humánus a liberalizmus, meg a nyitott társadalom.

A francia stáb forgatott: leginkább a szemét...

Fene se érti a franciákat. Az egyik nap becsületrendet adnak Novák Katalinnak, a másik nap a tévéjük ekézi a magyar családtámogatási rendszert.

Vannak nagycsaládos magyarok, ők és utódaik majd újra kezdenek.

"Miért nem otthon rendezkedik?"

Magyarországon érzi magát otthon.

"Siewert András egy oknyomozó újságírónak – akinek nem sejtette valós kilétét – arról beszélt, hogy Soros és a hozzá kötődő szervezetek legfőbb célja, hogy maximalizálják a milliárdos politikai befolyását Magyarországon. Ráadásul azért, hogy a pénzügyi érdekei érvényesüljenek. „Végeredményben minden a pénzről szól. Ebben biztos vagyok” – jelentette ki a Migration Aid vezetője, aki többek közt arról is beszélt, hogy a szervezet a tranzitzónába való bejárását arra használta fel, hogy illegális adatbázist építsenek a menekültekről, méghozzá titokban. No és persze nekiállt holmi izraeli – értsd: zsidó – titkosszolgálati szálakra is utalgatni, és nem átallotta az ügyet megíró Bayer Zsoltot “lemoszadügynöközni” (!), ami annak fényében különösen izgalmas, hogy néhány hónapja még ő maga, Kálmán Olgánál, egy ízléstelenül nagy sárga csillaggal a pólóján adott egy emlékezetes interjút."
https://pestisracok.hu/apati-b..

Utalva a korábbi hozzászólásaimra ismételten megkérdezem pszichiáter mikor látott utoljára?

"Hiába írnák elő a kvótaosztók a migránsnak, hogy köteles Magyarországon élni, amikor határellenőrzés sincsen.

Ki állítja meg, hol, ha Németországba megy?

Az egész országok között osztogató kvótarendszer értelmetlen, mert működésképtelen olyan körülmények között, amikor az országok nem védik meg magukat, sem a határaikat.

Szabadon átjárható országhatárok mellett, határvédelem, határellenőrzés nélkül mégis ugyan hogyan lehet erővel egy országon belül tartani akárkit is?"

Mindez csak részben igaz. Azokat a migránsokat akiket a kvóta rendszerben Magyarországra telepítenek majd elhagyják Magyarországot és - tételezzük fel - Németországba mennek vissza fogják zsuppolni. Ugyanígy megtörténhet, hogy akiket Németországból kiutasítanak megjelennek Magyarországon és akkor nekünk kell velük eljárni.
Arról már nem is szólva; amennyiben elárasztják a migránsok az EU tagországait EU szinten rendel módosítással, olyan előírásokat írhatnak elő amire ma nem is gondolunk.

Mit gondolsz Soros György a nyílt társadalom ideológusa miért vette körül a birtokát 3 méter magas kerítéssel, kamerákkal felszerelve? Tán csak nem azért, mert a nyitott társadalom nem biztonságos?

Egy muszlim Franciaország már régen nem képviseli az európai értékeket, kultúrát, így honnan érthetnék meg azon országokat, ahol még van ilyen, mint például Magyarországon.

Azok a liberálisok, köztük zsidók, akik nem érzik itt jól magukat, a demokrácia jegyében bármikor kereshetnek maguknak újabb országot, az itt maradóknak ez haza.

Akik új hazát keresnek, azok pedig hazamehetnek a befogadó Izraelbe, ahol nagyon komoly kormányprogram segíti Őket. Példa nélküli, ahogyan Izrael segíti népét.

A migránsokra nem mint munkaerőre számítanak a migránsbusiness haszonélvezői, ők lesznek a fogyasztók. Amiből pedig fogyasztani tudnak, azt mi dobjuk össze - a segélyt.
Ez van az elit fejében. Több millió új fogyasztó, a mi emelkedő adónkból fizetve. Aki meg véletlenül dolgozik, az pedig jól leviszi a béreket. Mindenképp az elit jár jól. És a biztonsági kockázat sem náluk jelentkezik.

Akkor miért menekülnek az egész országból a zsidó polgárok Izraelbe? S nézd meg a lakosság összetételét, a statisztikákat is.

Meg a szellemiséget, ami már nem francia. Németországban már kimondta egy migráns hátterű CDU-s kormánytag, hogy nincs is német kultúra. A francia is a végnapjait éli.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés