Az MSZP ügyvédje védi Nagy Blankát

2019. január 21. 11:55

Kiállunk mindenki mellett, akit Magyarországon a véleménye miatt támadnak, bántalmaznak.

2019. január 21. 11:55
MSZP

„Mostantól hivatalosan is Dr. Litresits András, az MSZP ügyvédje látja el Nagy Blanka védelmét. A jogi védelmet még az MSZP elnöke, Tóth Bertalan ajánlotta fel a szókimondó kiskunfélegyházi fiatalnak azt követően, hogy a propagandagépezet összehangolt támadást indított a diáklány ellen.

Nagy Blanka bátorságához kétség sem férhet, de a hatalom (és bértollnokai) természetét ismerve könnyen elképzelhető, hogy további támadások érik majd, ezért neki is szüksége lesz hathatós védelemre. 

A Magyar Szocialista Párt kiáll mindenki mellett, akit Magyarországon a véleménye miatt támadnak, bántalmaznak. Kiállunk a diákokért, és kiállunk a véleményszabadságért is. ”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
triacus
2019. február 20. 19:23
És már kezdődik...: https://figyelo.hu/szoveg/v/helyreigazitas-nagy-blankarol-valotlansagokat-hireszteltunk-a-ripost-alapjan/
Vainamoinen
2019. január 22. 19:17
Mekkora eges. A hataron tuli magyarokat bezzeg letojtak.
august
2019. január 22. 07:31
Az MSZP ügyvédje védi Nagy Blankát ------------ Mitől védi? Csak nem a széltől?
Babóca
2019. január 22. 05:01
Holott, Trágárkának inkább illemtanár kellene....Vagy orvos. Bár, egy dörgő füles is hatásos lehet. Édesapjától, Makarenkó módra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik