Gurmai: Orbánék megbénították a demokráciát, mi megbénítjuk az országot

2019. január 19. 12:53
Balassagyarmaton tüntet a szocialista képviselő.

Balassagyarmaton tüntet Gurmai Zita. Kifejtette: „Orbánék megbénították a demokráciát, mi pedig válaszul megbénítjuk az országot. Az ellenállás egyre erősebb, az egész ország lázad Orbán rendszere ellen, a magyar vidék elutasítja a rabszolgatörvényt.”

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

1919-2019....a Tanácsköztársaság szellemi vérvonala, örökösei itt tüntetnek az utcákon, tereken abban a vörösben, ami hányingert kelt az emberekben, s vidéken kaszát, kapát ragadnak. Emlékezve Rákosira, a kommunistákra, akik kiirtották a magyar arisztokráciát, ellehetetlenítették a zsidó kispolgárokat, kiskereskedőket, a magyar parasztságot.

A bolsevikká lett zsidóság ugyanolyan jól élt, s ugyanolyan gazdasági privilégiumokra tett szert, mint a Horthy korszakban, annak döntő hányadában, miközben kizsigerelte a kispolgárokat, a munkásokat, a parasztokat a népi demokrácia jegyében.

Most ugyanez a réteg európai jelszavakba bugyolálva szeretné folytatni az országot kirabló, saját gazdagodásukat szolgáló menetelését. A Fidesz megszakította ezt a példátlan gazdagodást, az ország anyagi és szellemi javai fölötti kirekesztő uralkodást, ez az ami most FÁJ, ezért mennek az utcára.

Az anyagi jólétüket, az ország még maradék vagyona kiárusítását biztosító hatalmat szeretnék visszaszerezni, kiárusítani a termőföldeket, a vízkészletet.

Azok, akik ott vonulnak ezen rabló politikusok mögött, maguk sem tudják, hogy ha ezek visszajönnek, akkor alóluk is kihúzzák a megélhetési szőnyeget.

Gurmai, Kunhalmi, Gyurcsány, Vadai, Szél, Tordai, Schmuck, Fegyőr , Szabó Timike, Szanyi és társai, mind-mind kérges kezű munkások, lakótelepen élő nincstelenek.....

Kedves megtévesztett Tüntetők!

Ugye Magatok sem gondoljátok, hogy ezek a belvárosi unatkozó, igazi munkát soha sem végző, hatalomvágytól vérgőzös, elődeik, felmenőik,a zsidó kiskereskedőt/19/ és a parasztot , a papot is felakasztó, és ismét szívesen a kötélhez nyúló vörös urak és úrhölgyek értetek harcolnak? Magyar értelmiségi, munkás, nemzetmegtartó paraszt, ne hagyjátok Magatokat a hazaárulók által vezetni!

Ezek most bénítani akarják a gazdaságot, hogy Nektek ne legyen munkátok, annyi sem, ami most, de nekik a svájci bankokban fial a pénzük.

"mi megbénítjuk az országot"

Tudjuk..

"... megbénították a demokráciát, mi...megbénítjuk az országot" - még ha igaz is lenne az eleje, nem aránytalan a válasz? De nem megy, hiába erőlködtök.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés