Elegem van a soviniszta, etnocentrista politikából

2019. január 18. 7:27

Bőtös Botond
Tumblr
El sem tudjátok képzelni, mennyire iszonyatosan kínos és ciki Európában a magyar állampolgárság és a rezsim.

„Futballrajongó, menekültbarát lengyel polgármester az elorbánosodott Lengyelország első halálos áldozata »

»trombitaskristof: Azt értitek azért, hogy egy elmeroggyant, szabadult bankrabló ölte meg? Ilyen hullarablást az SZDSZ se nagyon végzett, mint szegény elhunyt esetében az ellenzéki sajtó.«

Kedves @trombitaskristof, hagyjuk mar az SZDSZ-t! Láthatóan rossz közművelődési munkát végeztek, mert 2019-ben ott tartunk, hogy a magyar demokratikus rendszerváltás generációjának gyerekei a köztévében vagy az echo tv-ben nyilt, fasiszta propagandat nepszerusitenek. Ez sajnos Magyarország es a magyar nemzet szégyene, hogy ez megtörténhet. Magyarország kozeleti felszabadításához a szélsőjobboldali terror és erőszak alól – ami nem feltétlenül fizikai, de lehet verbális, hivatali, stb – most egy sokkal szélesebb és mélyebb kulturális forradalomra van szükség!

Nem félek tőletek. És igen, elegem van abból a soviniszta, etnocentrista politikából, amely totális izolációba taszítja az Óhazámat, ahelyett, hogy a magyarok rengeteg meglévő pozitív energiáját betolnánk Európába. El sem tudjátok képzelni, mennyire iszonyatosan kínos és ciki Európában, a magyar állampolgárság és a rezsim, ami ezt a nem kívánt körülményt előállította.

Egyébként reakciódban hazudsz, mert a cikkben alaposan bemutatom az elkövető hátterét, éppúgy, mint a jelenlegi lengyelországi belpolitikai helyzetet, amelyben az Orbán-féle propagandagyár tevekenysegehez hasonló – aminek te is a része vagy – verbális gyűlöletkampány folyik olyan politikusok ellen, akik elutasítják az autoriter kormányzást, a centralizációt, az antiszemitizmust, az idegengyűlöletet, a kisebbségek megalázását és a politikai kereszténység álszentségét.

Ajánlom figyelmedbe a tragikusan elhunyt polgármester az olasz La Repubblica napilapnak adott nyilatkozatát, amelyen a gyűlöletbeszéd megerősödésére figyelmeztet és arra, hogy ez a spirál mindig a társadalom legvédtelenebbjeit, legsebezhetőbb tagjait – értsd: egy szétesett családi hátterű, börtönviselt, mentálisan gyenge ember – fogja először megtalálni. A polgi gyakorlatilag leprofilozta kesobbi gyilkosat.

Ez a teljes tortenet, ez a valodi dilemma, ezen kene torni a kis fejed, hogy biztosan szuksege van a verontásra Mayarorszagnak? Mert ha így folytatjátok, 18 éves gimiseket akartok kiloni, valasztott kepviseloket alazni, akkor ez az ut Gdanskba vezet.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 179 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez valami sztendap? Vagy elkezdődött a szrtájk?

Hehe, az IFA-platós aggódik a magyarországi közbeszéd állapotáért.

"Bízom abban, ha megbuktok, néhány napig még nem áll vissza a demokrácia, és az ilyen alakok testét az árokpartról lapátolják fel egy IFA-ra!!!! Megráztátok, de már nem a pofonfát!"

Bőtös Botond, 150 centis békeharcos.

El tudom képzelni, ahogy ez a Bőtös vért izzadva írja a cikkeit az etnocentrista, soviniszta szlovák és román állam ellen.

Persze, tudom, ismerem az előtörténetét, azért ironizáltam ezzel. Valami súlyos komplexusa lehet a fazonnak.

Még ma vedd meg a repülőjegyedet, holnapra, s csomagolj, jönnek a fasiszták, már a Pozsonyi út elején számlálják a zsidókat.

Legjobb, ha a befogadó, zsidókat féltve őrző, szerető Brüsszelbe, Berlinbe utazol, de biztos hely Dél-Franciaország is. Párizsba nem menj, talán tudod, ott kidobták az ablakon a szerencsétlen idős zsidó nőt.

Már Lehel piac sem biztonságos, oda se menj, Dunyhás testvérék ott is razziáznak...A legbiztosabb védett ház az OPNI lenne, de Feri bezáratta, nem gondolt rátok, rettegőkre.

De ha megnyugodtál, gyere el a Pannónia utcai Belga Sörözőbe, ott béke van.

Nem tudom, minek ezt a faszt idézni, nem is magyar.

Európában csak a gyarmatosító hagyomány nem kínos:
Hiszen a portugálok 1415-ben kezdték (EU),
a spanyolok 1492-ben (EU),
az oroszok 1580-ban,
a hollandok 1602-ben (EU),
a franciák 1605-ben (EU),
az angolok (britek) 1607-ben (EU),
a dánok 1620-ban (EU),
a svédek 1638-ban (EU),
a németek szintén 1638-ban (EU),
az osztrákok 1719-ben (EU),
a belgák 1885-ben (EU),
az olaszok szintén 1885-ben (EU),
végül a norvégok 1927-ben.

Ez a hülye gyerek nem olvasta, hogy miért gyilkolt az a nem normális fazon?
Ezt, hogy tudta összehozni az elorbánosodott Lengyelországgal?
Nyugaton meg az elorbánosodott arabok késelnek nap mint nap, ugye féleszű?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés