Elegem van a soviniszta, etnocentrista politikából

2019. január 18. 07:27

Bőtös Botond
Tumblr

El sem tudjátok képzelni, mennyire iszonyatosan kínos és ciki Európában a magyar állampolgárság és a rezsim.

„Futballrajongó, menekültbarát lengyel polgármester az elorbánosodott Lengyelország első halálos áldozata »

»trombitaskristof: Azt értitek azért, hogy egy elmeroggyant, szabadult bankrabló ölte meg? Ilyen hullarablást az SZDSZ se nagyon végzett, mint szegény elhunyt esetében az ellenzéki sajtó.«

Kedves @trombitaskristof, hagyjuk mar az SZDSZ-t! Láthatóan rossz közművelődési munkát végeztek, mert 2019-ben ott tartunk, hogy a magyar demokratikus rendszerváltás generációjának gyerekei a köztévében vagy az echo tv-ben nyilt, fasiszta propagandat nepszerusitenek. Ez sajnos Magyarország es a magyar nemzet szégyene, hogy ez megtörténhet. Magyarország kozeleti felszabadításához a szélsőjobboldali terror és erőszak alól – ami nem feltétlenül fizikai, de lehet verbális, hivatali, stb – most egy sokkal szélesebb és mélyebb kulturális forradalomra van szükség!

Nem félek tőletek. És igen, elegem van abból a soviniszta, etnocentrista politikából, amely totális izolációba taszítja az Óhazámat, ahelyett, hogy a magyarok rengeteg meglévő pozitív energiáját betolnánk Európába. El sem tudjátok képzelni, mennyire iszonyatosan kínos és ciki Európában, a magyar állampolgárság és a rezsim, ami ezt a nem kívánt körülményt előállította.

Egyébként reakciódban hazudsz, mert a cikkben alaposan bemutatom az elkövető hátterét, éppúgy, mint a jelenlegi lengyelországi belpolitikai helyzetet, amelyben az Orbán-féle propagandagyár tevekenysegehez hasonló – aminek te is a része vagy – verbális gyűlöletkampány folyik olyan politikusok ellen, akik elutasítják az autoriter kormányzást, a centralizációt, az antiszemitizmust, az idegengyűlöletet, a kisebbségek megalázását és a politikai kereszténység álszentségét.

Ajánlom figyelmedbe a tragikusan elhunyt polgármester az olasz La Repubblica napilapnak adott nyilatkozatát, amelyen a gyűlöletbeszéd megerősödésére figyelmeztet és arra, hogy ez a spirál mindig a társadalom legvédtelenebbjeit, legsebezhetőbb tagjait – értsd: egy szétesett családi hátterű, börtönviselt, mentálisan gyenge ember – fogja először megtalálni. A polgi gyakorlatilag leprofilozta kesobbi gyilkosat.

Ez a teljes tortenet, ez a valodi dilemma, ezen kene torni a kis fejed, hogy biztosan szuksege van a verontásra Mayarorszagnak? Mert ha így folytatjátok, 18 éves gimiseket akartok kiloni, valasztott kepviseloket alazni, akkor ez az ut Gdanskba vezet.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/141667

Ajánljuk még a témában