Elegem van a soviniszta, etnocentrista politikából

2019. január 18. 07:27

El sem tudjátok képzelni, mennyire iszonyatosan kínos és ciki Európában a magyar állampolgárság és a rezsim.

2019. január 18. 07:27
Bőtös Botond
Tumblr

„Futballrajongó, menekültbarát lengyel polgármester az elorbánosodott Lengyelország első halálos áldozata »

»trombitaskristof: Azt értitek azért, hogy egy elmeroggyant, szabadult bankrabló ölte meg? Ilyen hullarablást az SZDSZ se nagyon végzett, mint szegény elhunyt esetében az ellenzéki sajtó.«

Kedves @trombitaskristof, hagyjuk mar az SZDSZ-t! Láthatóan rossz közművelődési munkát végeztek, mert 2019-ben ott tartunk, hogy a magyar demokratikus rendszerváltás generációjának gyerekei a köztévében vagy az echo tv-ben nyilt, fasiszta propagandat nepszerusitenek. Ez sajnos Magyarország es a magyar nemzet szégyene, hogy ez megtörténhet. Magyarország kozeleti felszabadításához a szélsőjobboldali terror és erőszak alól – ami nem feltétlenül fizikai, de lehet verbális, hivatali, stb – most egy sokkal szélesebb és mélyebb kulturális forradalomra van szükség!

Nem félek tőletek. És igen, elegem van abból a soviniszta, etnocentrista politikából, amely totális izolációba taszítja az Óhazámat, ahelyett, hogy a magyarok rengeteg meglévő pozitív energiáját betolnánk Európába. El sem tudjátok képzelni, mennyire iszonyatosan kínos és ciki Európában, a magyar állampolgárság és a rezsim, ami ezt a nem kívánt körülményt előállította.

Egyébként reakciódban hazudsz, mert a cikkben alaposan bemutatom az elkövető hátterét, éppúgy, mint a jelenlegi lengyelországi belpolitikai helyzetet, amelyben az Orbán-féle propagandagyár tevekenysegehez hasonló – aminek te is a része vagy – verbális gyűlöletkampány folyik olyan politikusok ellen, akik elutasítják az autoriter kormányzást, a centralizációt, az antiszemitizmust, az idegengyűlöletet, a kisebbségek megalázását és a politikai kereszténység álszentségét.

Ajánlom figyelmedbe a tragikusan elhunyt polgármester az olasz La Repubblica napilapnak adott nyilatkozatát, amelyen a gyűlöletbeszéd megerősödésére figyelmeztet és arra, hogy ez a spirál mindig a társadalom legvédtelenebbjeit, legsebezhetőbb tagjait – értsd: egy szétesett családi hátterű, börtönviselt, mentálisan gyenge ember – fogja először megtalálni. A polgi gyakorlatilag leprofilozta kesobbi gyilkosat.

Ez a teljes tortenet, ez a valodi dilemma, ezen kene torni a kis fejed, hogy biztosan szuksege van a verontásra Mayarorszagnak? Mert ha így folytatjátok, 18 éves gimiseket akartok kiloni, valasztott kepviseloket alazni, akkor ez az ut Gdanskba vezet.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2019. január 20. 17:57
...Na persze LMBTQ-nak lenni, migránsokat simogatni az trendi...
kaltran
2019. január 20. 09:16
Ez az ürge azt mondja a jobbos véleményekre, hogy gyűlöletkampány. A dologgal nem értek egyet, de akkor MI AZ, amit ő és bandája csinál? Gyűlöletkampány! Minden fűszál, mely nem az ő oldalára hajlik, náci fasiszta növény. persze ő is egy növény. Mocsári büdöske.
syphax
2019. január 20. 06:53
Nekem meg abból van "elegem", hogy a címeres hülyéknek mindenből "elegük van". (Úgy látszik: pénzből is "elegük van")
Negue
2019. január 20. 02:28
Ez a hülye gyerek nem olvasta, hogy miért gyilkolt az a nem normális fazon? Ezt, hogy tudta összehozni az elorbánosodott Lengyelországgal? Nyugaton meg az elorbánosodott arabok késelnek nap mint nap, ugye féleszű?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik