Kattintásvadászat, ízléstelenség, képmutatás

2019. január 11. 16:13

Puzsér Róbert
Facebook

Így gyárt látványosságot a !!!444!!! egy gyereklány tragédiájából.

„Erőszakpornó, kattintásvadászat, ízléstelenség, képmutatás. Így gyárt látványosságot a !!!444!!! egy gyereklány tragédiájából.

A recept az alábbi: a kattintásérzékeny hívószavakat helyezzük el a címben, az se baj, ha az így hosszabb lesz, mint maga a cikk – hisz a !!!444!!! két legfőbb innovációja a magyar nyelvű újságírásban, hogy a cím lehet akármilyen hosszú, míg a cikk lehet akármilyen rövid. A szenzációt ígérő kifejezések: »bedrogoztak«, »prostitúcióra kényszerítettek«, »14 éves lányt« – eddig egyszerű. És itt kezdődik a szakma – hisz erre is lehet még lapot kérni, úgyhogy a címoldalra kerül: »A pénzt pedig elvették tőle.« Végül a horog végén ott ficeg a csali: »Tovább«.

Ugyan miért kényszerítenek valakit prostitúcióra, ha nem pénzért? Ha nem tájékoztatná olvasóit ilyen körültekintően a !!!444!!!, még azt hihetnék, hogy bedrogoztak, majd prostitúcióra kényszerítettek egy 14 éves lányt Szegeden, és azt mondták neki, hogy a pénzből vegyen magának valami szépet? Mintha nem volna teljesen érdektelen, hogy mi lett a pénzzel. Mintha ez súlyosbítaná a történteket. Ugyan kit érdekel ezt a »hírt«++ hallva, hogy az áldozat megtarthatta-e a pénzt, amit »keresett«?

Ez egy rendkívül súlyos bűncselekmény. A máskor hiperérzékeny ultrafeminista portál képtelen ellenállni a bulvár csábításának, és alantas szórakoztatásra használja a tragédiát. Egyetlen bánatuk, hogy nincs egy jó kis videó az esetről, amely tovább borzolhatná az olvasók kedélyeit. Gyalázatos megélhetés stricinek lenni, de ha igazán jövedelmező, Uj Péter és csapata sietve beszáll.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/141372

Ajánljuk még a témában