Kattintásvadászat, ízléstelenség, képmutatás

2019. január 11. 16:13

Puzsér Róbert
Facebook
Így gyárt látványosságot a !!!444!!! egy gyereklány tragédiájából.

„Erőszakpornó, kattintásvadászat, ízléstelenség, képmutatás. Így gyárt látványosságot a !!!444!!! egy gyereklány tragédiájából.

A recept az alábbi: a kattintásérzékeny hívószavakat helyezzük el a címben, az se baj, ha az így hosszabb lesz, mint maga a cikk – hisz a !!!444!!! két legfőbb innovációja a magyar nyelvű újságírásban, hogy a cím lehet akármilyen hosszú, míg a cikk lehet akármilyen rövid. A szenzációt ígérő kifejezések: »bedrogoztak«, »prostitúcióra kényszerítettek«, »14 éves lányt« – eddig egyszerű. És itt kezdődik a szakma – hisz erre is lehet még lapot kérni, úgyhogy a címoldalra kerül: »A pénzt pedig elvették tőle.« Végül a horog végén ott ficeg a csali: »Tovább«.

Ugyan miért kényszerítenek valakit prostitúcióra, ha nem pénzért? Ha nem tájékoztatná olvasóit ilyen körültekintően a !!!444!!!, még azt hihetnék, hogy bedrogoztak, majd prostitúcióra kényszerítettek egy 14 éves lányt Szegeden, és azt mondták neki, hogy a pénzből vegyen magának valami szépet? Mintha nem volna teljesen érdektelen, hogy mi lett a pénzzel. Mintha ez súlyosbítaná a történteket. Ugyan kit érdekel ezt a »hírt«++ hallva, hogy az áldozat megtarthatta-e a pénzt, amit »keresett«?

Ez egy rendkívül súlyos bűncselekmény. A máskor hiperérzékeny ultrafeminista portál képtelen ellenállni a bulvár csábításának, és alantas szórakoztatásra használja a tragédiát. Egyetlen bánatuk, hogy nincs egy jó kis videó az esetről, amely tovább borzolhatná az olvasók kedélyeit. Gyalázatos megélhetés stricinek lenni, de ha igazán jövedelmező, Uj Péter és csapata sietve beszáll.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A 444-et ütni mindig hasznos. :)))

Ettől persze még kérdés, hogy az ilyen cikkek firkálása mennyiben segíti Puzsér főpolgármesteri (!!) felkészülését... :)

Figyuzz, magyarázd már el azt, hogy mit is akart mondani Puzsér azon kívül, hogy ekézze a 444.hu-t?
Mert ennek az írásnak amúgy semmi értelme nincs.

Ha Karácsony Gergely, Horváth Csaba, Puzsér Róbert közül kellene választani 100%-ban Puzsér lenne nálam a befutó
Ha Tarlós és Puzsér között kellene választani akkor kíváncsi lennék Puzsér további programjára, mert lenne nálam esélye Tarlóssal szemben is.

Az a legrosszabb ha egy vezető
mindenhez ért.

Azok a vezetők a legeredményesebbek akik jól tudják kiválasztani a szakértő tanácsadókat és azokra hallgatnak is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés