Világszerte visszaszorul a baloldal

2019. január 2. 8:37
Árva László
Magyar Idők
A genderelmélet liberális intézményesítése nem éppen a többség egységes akaratát fejezi ki.

„A harmadikutas baloldali politika további problémája az, hogy a kisemberek érdekeinek védelme helyett egyre inkább olyan szimbolikus és csak egészen kisszámú embert érintő ügyeket kezdtek a zászlójukra tűzni, mint a szexuális kisebbségek egyenjogúsítása, az azonos neműek házassága, a harmadik nem hivatalossá tétele, a semleges illemhelyek bevezetése vagy a politikai önkifejezés szigorú cenzúrázása.

Bár érthető volt az a törekvésük, hogy ha már a kisemberek gazdasági védelmét feladták, akkor találjanak valamit, ami megkülönböztethetné őket a hagyományos konzervatív jobboldaltól, de úgy látszik, a genderelmélet liberális intézményesítése nem éppen a többség egységes akaratát fejezi ki.

A választók kezdetben csak mosolyogtak ezeken a törekvéseken, majd ahogy ezek az ügyek egyre nevetségesebbé és sokaknak felháborítóvá váltak, úgy kezdték egyre erősebben elutasítani ezeket a témákat, az azokat képviselő baloldali-balliberális pártokkal együtt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az, hogy a baloldal krízishelyzetben van, nem újdonság, főleg nem nálunk. Évek óta tart az agóniájuk, és szerintem még hosszú évek kellenek ahhoz, hogy összeszedjék magukat. A konzervatív oldalnak viszont addig sem kellene elbíznia magát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés