Szarvas Koppány Bendegúzról

2018. december 30. 11:45

Puzsér Róbert
Facebook
Ő volt a DK legnagyobb reménysége, most már a Momentum Mozgalom EP-listáján szerepel.

„A magyar politikának számos vérbeli fenegyereke van. Tordai Bence és Novák Előd feltétlenül ilyenek, de talán még náluk is figyelemreméltóbb Szarvas Koppány Bendegúz. Ő az a fiú, aki megszervezte az úgynevezett Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezetét. Az ifjú Gyurcsány – a párton belül csak így emlegették. Ő volt a DK legnagyobb reménysége, külön attrakció volt Gyurcsány Ferenc lakossági fórumain, ahol a nyugdíjas nénik és bácsik megcsodálhatták, sokan meg is tapogatták, és általános élmény volt, hogy örökbe szeretnék fogadni. Ő volt a bizonyíték arra, hogy igenis van gyurcsányizmus harmincöt éves kor alatt.

Nagy sztár volt, s talán ez okozta vesztét a pártban. Azt érezte, amit Ernst Röhm SA-vezér, hogy lassan a Führer örökébe léphet. Azt érezte, akkora tehetség feszül benne, hogy nem kell kivárnia a sorát, bátran átléphet Vadai Ágnesen, Molnár Csabán, Varju Lászlón, és talán még Niedermüller Péteren is. Mi, akik szurkoltunk neki, bizakodva vártuk, hogy végre elfoglalhassa méltó helyét Gyurcsány Ferenc jobbján, s együtt jöjjenek el ítélni élőket és holtakat. Csakhogy nem sikerült. Ma is sokan vitáznak arról, hogy ő akart-e túl sokat, mint Boromir herceg, vagy alulbecsülték, mint Csavardi Samut. Szarvas Koppány Bendegúz mindenesetre méltósággal viselte a vereséget, és 2017-ben ki is lépett a DK-ból, de azért mindenkit biztosított, hogy »nem ideológiai vagy értékrendi okból« távozott. Ő lelkében továbbra is gyurcsányista, mindössze elvesztette bizalmát abban a közegben, amely nem látta meg benne annak biztosítékát, hogy a kígyók tovább és tovább kigyózzanak.

Az olvasó most talán azt hiszi, hogy ez egy szomorú történet, és szegény Szarvas Koppány Bendegúz ma már kitaszítva, politikától és hatalomtól távol tengeti napjait. Az olvasó most talán azt hiszi, hogy a rendőrrohamok ifjú rajongója soha nem kap már hatalmat a kezébe. Hála azonban a magyar politika nagyszerű tehetséggondozásának és kivételes kiválasztási mechanizmusainak, itthon egy ilyen egyedülálló képességű titán nem kallódhat el: örömmel jelzem, hogy az ifjú Gyurcsány egy évvel a DK-ból való távozása után már a Momentum Mozgalom EP-listáján szerepel. Ha májusban a Momentumra szavaztok, Szarvas Koppány Bendegúzra is szavaztok. Csak biztatni tudok mindenkit: támogassuk büszkén értékeinket, és szavazzunk a Momentumra!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 113 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindegy, hogy hol szerepel
Nem egy húzó ember.

Ezzel a névvel (Koppány Bendegúz) nyilván viccből lépett a Gyurcsány-pártba, a Momentumhoz szintén nagyon passzol.

A Puzsér által írtak arra biztatnak, hogy ne szavazzunk SZKP Bendegúzra, hiszen semmiféle politikai életműve, teljesítménye nincs.

LOL, és persze ENNEK a Momentumnak a támogatásáért ácsingózik Puzsér.

Majd tök vicces lesz ezeket az MSZP- meg Momentum-bashingeket visszaaidézni, ha esetleg beálllnak Puzsér mögé ezek a folyton szapult pártok. :)))

(Persze az ún. Jobbik és - mióta Ungár beállt Puzsér mögé - az LMP kritizálása jelenleg tabu az oly finnyás Puzsér számára... látványos, ahogy a fenti szövegben is tendenciózusan kihagyta a Tordai-féle felsorolásból Jakab Pétert, Tordai neo-jobbikos klónját.)

Ez az ordibàlós agresszív sem különb Ferinél, Bendegúznàl. Ugyanazon a hantapanta vonaton ülnek.

De már elmúlt. Az elmúlt forradalmi napok sose látott egységbe hozták őket, ha jól követem az aktuális brossúrát. Most ez a pártvonal, kéretik roppant komolyan venni.

Oszt mit romboltak le?
Mert ha az olimpiára gondolsz, arról nem árt tudni, hogy Pártunk és Kormányunk vonta vissza a pályázatot, nem a Momentum.
Ök csak azt akarták megtudni, hogy a budapestiek tényleg támogatják-e a budapesti olimpiát, ahogy a Párt vezetői mondják.
Aztán Pártunk és Kormányunk meghátrált a népszavazás hallatán.
Vajon miért??????????????

Te nagyon hülye gennyes-Garbolci szaros-szájú kérődző!
(Csak ámulok és bámulok, honnan tudsz ilyeneket kitalálni'')

A budapestiek szavaztak volna arról, hogy kell-e nekik olimpia avagy sem. Nem lopott el senki semmit senkitől.

Persze ennek megértéséhez már legalább 50-es iq kéne, vagyis a te 20-asod erre már kevés, mint tavaszi fingban a vitamin.

Csak ovatosan kritizald Tunya, meg a ti listatokon is elofordulhat :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés