Kilépett a DK-frakcióból a szolidaritásos Székely Sándor

2018. december 27. 15:36
„Minden válás utólag is minősíti a kapcsolatot, mi szépen akarunk elválni egymástól, Székely Sándornak jó munkát kívánunk” – közölte a Gyurcsány-párt.

Kilépett a DK-frakcióból Székely Sándor – vette észre a 24.hu. A kilépés december 21-én történt, Székely független képviselőként folytatja a munkáját.

Székely a DK és a Szolidaritás megállapodásának eredményeként került a Gyurcsány-párt listájára, onnan szerzett mandátumot. 2011-ben kezdett politizálni, részt vett a Milla-tüntetések szervezésében, ő alapította meg a Magyar Szolidaritás Mozgalmat, aminek máig ő az elnöke. Ő szervezte az új alkotmány elleni, 2012. január 2-i tüntetést is. A következő évben az Együtt egyik alapítója volt, ősszel az ő listájukról került a Fővárosi Közgyűlésbe, de az Együttből hamar kilépett.

A szakításról egyik fél sem tett közzé közleményt, a 24.hu megkereste Székelyt, de nem reagált. A DK ennyit közölt: „Minden válás utólag is minősíti a kapcsolatot, mi szépen akarunk elválni egymástól, Székely Sándornak jó munkát kívánunk.”

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A fiatalok között máris 0 % a DK támogatottsága.
Úgy tűnik, oszlik a sötétség.

Politikai szélhámosok, kalandorok. Annyit is érnek.
Földet rájuk!

A DK-ban a kígyók kígyóznak.

Pedig olyan egységes a harmonikus/nak látszó/ mosolyuk...Ezek akarnának kormányozni, amikor százfelé esnek szét? A saját pártembereiket nem tudják összefogni, nemhogy egy országot.

"A terépcsecső sokkal viccesebb..."

Ez nem vicces, mert itt vallotta be, hogy mekkora nagy hülye.

https://www.youtube.com/watch?..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés