Ezt láttam én a magyar feminizmusban

2018. október 18. 16:17

Nagyon sok kárt okoz ez a közeg. Nem feminizmus ami megy, hanem maffia és 1984, összekapcsolódva Budapest legrosszabb kulturális mintáival, a kicsinyességgel, házmesterkedéssel, egymás eltaposásával.

„Rossz ötlet volt bármit elkezdeni magyarázni ennek a közegben, tálcán kínáltam fel magam politikai eszköznek, hogy igazolni tudják ők a gyűlölködésel stb stb állnak szemben. Ez kell nekik, mit érdekli a legtöbb embert itt ki mihez ért, vagy a feminiznus mint kultúrakritika. Kész kulturális scriptek vannak, kilóra ideimportálva, kézivezérléssel Londonból, Berlinből stb megy az INGO szféra, a terepen a végrehajtók, jelentenek néha a központnak. 

A két flagship ügy leplezi a legjobban le ezt a közeget. Vidéki családanyának nincs női princípiuma, női lelke, vele született nőiessége, de második kerületi férfinak van. Ennek semmi értelme. Semmi. A női princípium ellen ágállók hirtelen beleállnak abba, hogy velünk született gender identitás? Ugyanez a szex'munka'. Hölgyem legyen inkább kurva. A stigma eltávolítása címszóval a szexipar normalizálása, a szexipar jogi környezetének megteremtése. Ez egy kilóra idehozott franchise, amiről sokat elmond, hogy az egyik fő aktor, az Amnesty policy tanácsadóját elítélték emberkereskedelemért. 

Vannak sztorik ebből a közegből amik még parábbak mint amiket leírtam, pl amikor egy csávót ártatlanul megvádoltak szexuális erőszakkal csak azért, hogy kicsináljanak 3 nőt, köztük engem. Nem akarok belemenni, túl mocskos és para, túl sokan vannak benne. Van a városban még egy Weiler Péter ügy, csak még mocskosabb. """"Civilek"""" az a banda is.

Sajnos ki kell mondanom, hogy nagyon sok kárt okoz ez a közeg. Nem feminizmus ami megy, hanem maffia és 1984, összekapcsolódva Budapest legrosszabb kulturális mintáival, a kicsinyességgel, házmesterkedéssel, egymás eltaposásával. Keservesen megbántam, hogy ennek a szarnak valaha toltam a szekerét. Csak egy mentségem van, hogy a feminizmus elvileg értelmes dolgokat jelentene, például meg lehetne érteni kinek a teste miért és hogyan, ki számára válik erőforrássá, biológia és kultúra hogy kapcsolódik össze, benne van a liberális individualizmus kritikája, modernitáskritika, például miért hülyeség, hogy rendes ember szépen beszél (mondjuk ez triviális). Nem magától értetődő, hogy a feminizmus áldozatverseny és politikai kisvállalkozókkal teli kígyóverem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/137339