Libsishow

2018. október 15. 11:09

Pilhál György
Magyar Idők

Van annak valami diszkrét bája, amikor egy bukott szabad demokrata vezér nekiront saját egykori elnök- és harcostársának.

„Most, hogy a Magyar Liberális Párt bejelentette, Sermer Ádám személyé­ben önálló jelöltet indít a jövő évi főpolgármester-választáson, egy másik liberális, Magyar Bálint egykori SZDSZ-elnök és kultuszminiszter ezt írta közösségi oldalára: „Egyszer már indítottak önálló jelöltet. Akkor is megtették, ami tőlük telt, a Fidesz sikeréért. A »migránsnépszavazás« során is igyekeztek a részvétel növelésével besegíteni a Fidesznek. Az meg külön haszon a Fidesznek, hogy liberálisnak nevezik magukat, holott csak kitartottak.”

(Érdekesség, hogy a hírt tálaló Nyugatifény.hu – a DK-hoz közeli hírportál – már a tudósítás alcímében ítéletet mond: »Újra akcióban a pénzéhes nímandok.« Láriferi egy ideje nem csípi Fodort, a »politika hercegét«.)

Van annak valami diszkrét bája, amikor egy bukott szabad demokrata vezér nekiront saját egykori elnök- és harcostársának. Az ember azon mereng, melyikük okozott/okoz nagyobb kárt az egyetemes magyarságnak. A megélhetési ellenzék szimbólumának számító Fodor vagy az Orbán-kormányt rendszeresen külföldön lejárató Magyar? A tagság és támogatottság nélküli, mások hátán parlamentbe ügyeskedő párt vezére vagy az idegenben »Magyarország-szakértőként« ármánykodó ellenfele?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/137135