Elítélték a férfit, aki megpaskolta egy nő fenekét a buszon

2018. szeptember 26. 11:53
A börtön mellett pénzbírsággal is sújtják a francia bíróságok.

Három hónap börtönbüntetésre és 300 eurós pénzbüntetésre ítélték azt a harmincas éveiben járó férfit, aki egy buszon megpaskolta egy 21 éves nő fenekét, Párizs közelében – írja az Euronews. 

A férfi feltehetően ittas volt, amikor felszállt a járműre és azon túl, hogy megpaskolta a nő fenekét, még a melleire is megjegyzéseket tett. Az utasok –mindezt látva – szóltak a buszvezetőnek, aki értesítette a rendőrséget és kiérkezésükig zárva tartotta az ajtókat. 

Ez az első bírósági ítélet, amit az új, „lecicázósként" emlegetett törvény értelmében hoztak Franciaországban. A jogszabály megalkotásában résztvevő Marlène Schiappa, esélyegyenlőségért felelős miniszter Twitteren méltatta a buszvezető hozzáállását. 

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A gond azzal van, hogy egy ilyen törvény betarthatatlan Franciaországban. Gondolkozzunk el azon, a színes migránsok hány százalékát kellene lesittelni ott. Ahol vannak lakókörzetek, ahol a nők nem mernek csak max melegítőbe lemenni az utcára, és eszükbe nem jut bemenni egy presszóba- ott a seggrepacsi törvény csak pótcselekvés, semmi más.

Kemény... de nagyon találó. :(

Ezek már megint átestek a ló túloldalára mítúilag. Börtönbe zárni egy részeget ezért? Miért nem elég a pénzbüntetés?

Mit kapna az a részeg hajléktalan, amelyik nemrég házassági ajánlatot tett a liberális képviselő-asszonynak sajtótájékoztató közben? Vagy Ungár Péter, részeges nyári kalandjáért a Momentum táborában?

Ennyi esze van? 300 euroert nala kulonbet meg is dughatott volna..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés