Ellenzékiek beszélgettek az ATV műsorában

2018. szeptember 15. 17:47
A Sargentini-jelentés ellenzéki visszhangjáról vitatkoztak Vágó Istvánék.

Főleg a Sargentini-jelentés és az annak kapcsán szerveződő ellenzéki tüntetés volt napirenden a Nap híre című műsorban – írja az ATV. A csatorna Rangos Katalin újságírót, Gulyás Balázs publicistát és Vágó Istvánt, a DK elnökségi tagját hívta meg vendégként.

Az ellenzéki tüntetésről kiderült, hogy Gulyás csak akkor ment volna el rá, ha kizárólag civilek rendezik, de sajnos belekeveredett az ügybe a pártpolitika. Vágó erre azt reagálta: „ez egy tragédia", és kifejezte értetlenségét, hogy mégis miért nem szervezték tovább akkor a saját tüntetésüket. Rangos Katalin egyetértett: szerinte senkit sem kellene kizárni egy ellenzéki tüntetésről, és nem érti, miért kell olyat mondani, hogy valaki nem megy el, ha például Gyurcsány Ferenc ott lesz. 

Magáról az ellenzék kifejezésről is vita volt a stúdióban. A műsorvezetőt „megfenyegette” Vágó István, ha még egyszer azt mondja rájuk összefoglalva, hogy ellenzék, rákiabál. Nem szeretné, hogy őket egybemossák az összes többi ellenzéki párttal. Ennél is jobban „megfenyegette” Rangos Katalin Gulyást, aki a műsor egy pontján elkezdte magázni Vágót és Pista bácsinak szólította. „Az első Kati néninél akkora pofont kap” – mondta a publicistának Rangos. Pofon végül nem csattant el. 

 

 

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

“Ez kemény, ez a csapat kemény.”

mióta megtudtam, hogy újhelyi hazaárulását követő gyalázásáról is orbán tehet személyesen, én már nem csodálkozom semmin.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés