Türk vitéz az övéi között

2018. szeptember 4. 16:28

Bokros Lajos
Facebook
A tiszteletbeli türk. A keleti hadvezér. Mert ejszen megmondta, hogy itt a Nyugat alkonya.

„Van valami végtelenül nevetséges abban, hogy az iszlámot idegenként gyűlölő Orbán magára veszi a tiszteletbeli türk vitéz köntösét. Ott áll a mi szeretett vezérünk a kazah, kirgiz, üzbég, türkmén, azeri és török demokraták között és mosolyog. A hetedik te magad légy. A tiszteletbeli türk. A keleti hadvezér. Mert ejszen megmondta, hogy itt a Nyugat alkonya. A kutya úristenit! Hiszen keletről jön a fény.

Na meg a menekültek. Kurdok, akik a török elnyomás elől jönnek, a szíriaiak, akiket Orbán orosz barátai lőnek halomra. Akiket utálni kell, mert így parancsolja a magyar (bocsánat türk) vezér.

Kazahsztán, Üzbegisztán, Türkmenisztán, Azerbajdzsán és Törökország nyilvánvalóan a jogállamiság szilárd bástyája és a demokrácia mintaképe. Szeressük egymást gyerekek, amíg nem késő.

Elfelejtettük már, hogy a keresztény Örményország megszakította velünk diplomáciai kapcsolatait, amikor Szijjártó lemutyizta Szafarov kiengedését. Ebből is látható, hogy mennyire védjük a kereszténységet az „iszlám hordákal” szemben.

Elfelejtettük azt is, hogy Oroszország megcsonkította szomszédunkat, a keresztény Ukrajnát. Szívesen harapna a magyar kormány is egy falatkát a földre tepert ország vérző húsából.

Mindenkivel barátkozunk, akinek pénzéből hatalma, hatalmából pénze született. Utáljuk azokat, akik e két dolgot a demokrácia és a jogállamiság nevében szétválasztani iparkodnak.

A Nyugat alkonya – ezzel a címmel jelent meg Spengler híres könyvének első kötete pontosan 100 évvel ezelőtt. Az első világháború után valóban úgy tűnt, hogy a Nyugat szétmarcangolja önmagát.

Ne felejtsük el, hogy az elmúlt száz évben a Nyugat bebizonyította civilizációs fölényét minden barbársággal szemben. Hitler, Sztálin, Mao, Franco, Pinochet és Marcos a történelem szemétdombján hevernek.

Van veszélye annak, hogy minden türk vezér hamar követi őket. Igazi és tiszteletbeli türk vezér egyformán.”

Összesen 127 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy tiszteletbeli doktor kritizál egy valódi doktort.

A panamai maki ma is makogott.

Lali, te túl gyatrácska politikai teljesítményt nyújtottál, s most is egy halott pártocska élén ágálsz. Tehát egyszerűen nincs jogod ebben a témában ironizálni!

"Hitler, Sztálin, Mao, Franco, Pinochet és Marcos a történelem szemétdombján hevernek"

Látszik ott a szemétdombon egy B.L. feliratú lefoglalt sírhely is, vajon kié lehet?

Lehet joga, persze: mint Kovács III Józsi megyei bajnokságban focizónak is van joga Messit kritizálni...

Ahhoz fel kellene fognia a valóságot.

De. A türkök mohamedánok.
Előbb nézz utána a dolgoknak, mielőtt nagyot mondasz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés