Liberális libikóka

2018. július 19. 16:44

Dippold Pál
Magyar Hírlap
Nekünk itt van a minden porcikájában igazi nő államtitkárunk, Novák Katalin, aki kimondta: a család számunkra egy apát és egy anyát jelent.

„A pénzspekulánsok által mesterien megmanipulált Nyugat-Európának is itt az ideje színt vallania: a halál kultúrájának évtizedek óta tartó diadalmenetét meg meri-e állítani, és van-e mersze az életét vállalni. Tragikomikus kisebbségkultuszok lobogtatása helyett az egészséges, a megmaradást jelentő életformát, az értékteremtő családot választani.

Liberális materialistáink természetesen fanyalogni fognak, betegesen irtóznak mindentől, ami természetes. Nekik abortusz kell meg eutanázia, trágár tüntetési jelszavak, a szülés nekik nem szent, hanem »tenyésztési« aktus.

Állnak majd ott szegények az általuk kierőszakolt háromféle illemhely előtt, óriási gondjuk az, fiúk-e vagy lányok, esetleg egyik sem, hát melyik ajtót válasszák? Szerencsétlen idióták. 

Nekünk azonban itt van a minden porcikájában igazi nő államtitkárunk, Novák Katalin, aki különösebb cécó nélkül kimondta: a család számunkra egy apát és egy anyát jelent. A többit meg bízzuk rájuk, ha szeretik egymást és az országot, ahol élnek, sorban jönnek majd a gyerekek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés