Egy zárt vezércikk

2018. július 4. 7:17

Bayer Zsolt
Magyar Idők
A zárt tranzitzónák léte miatt naponta kijelentik, hogy Magyarország rasszista, xenofób, náci, antiszemita, miegyéb.

„Zárt vezércikk létrehozásáról döntöttem. Zárt vezércikk létrehozásáról a józan ész határán. Erre azért van szükség, mert Magyarország immáron három éve hozott létre zárt tranzitzónát déli határán. Zárt tranzitzónát, ahol az ország határára érkező és ott kerítéssel megállított migráns beadhatta menedékkérelmét, s ahol menedékkérelmének elbírálásáig tartózkodhatott.

Ismételjük meg: a zóna zárt, a migráns azt el nem hagyhatja, az országba be nem léphet, s ha kérelmét elutasítják, a zónából automatikusan kitoloncolják. A Magyarország déli határán létrehozott zárt tranzitzónák létrehozásuk óta támadások kereszttüzében állnak.

A legkülönbözőbb »civil« szervezetek, NGO-k – amelyek közös nevezője, hogy Soros György pénzeli őket – őrjöngtek és őrjöngenek a zárt tranzitzónák léte miatt. Ezen »civil« szervezetek tagjai legálisan vagy illegálisan belépnek ezekbe a zónákba, igyekeznek a legválogatottabb hazugságokkal olyan képet festeni, mintha ezek a tranzitzónák koncentrációs táborok lennének, követelik a tranzitzónák felszámolását, a migránsok szabad mozgásának engedélyezését.

Ezen »civil« szervezetek álláspontját visszhangozzák évek óta az Európai Unió ilyen-olyan bizottságai, ezen bizottságok tagjai, vezetői. A zárt tranzitzónák léte miatt fenyegetik Magyarországot szankciókkal, pénzmegvonással, hetes cikkellyel.

A zárt tranzitzónák léte miatt naponta kijelentik, hogy Magyarország (a magyar kormány) rasszista, xenofób, náci, antiszemita, miegyéb, s ezeket a képtelen és aljas hazugságokat visszhangozza a nyugati »szabad« és »független«és »liberális« média, amelynek tagjai eo ipso becstelenek. A józan ész határára telepített zárt vezércikk létrehozását az tette szükségessé, hogy hétfőn késő este megállapodott egymással a német CDU/CSU pártszövetség...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Persze, mint a "Nem félünk!" politikusfelvonulás, amit rendőrök és kommandósok százai biztosítottak. Szegények tényleg ennyire hülyék.

Hát persze, most köpjék szembe magukat, hogy ami eddig maga volt a megtestesült fasizmus, az hirtelen européer lett? Ilyen vakfoltokat okoz a kognitív disszonancia.

No meg Zsóti a felett is elegánsan átsiklik, hogy a kritizálóknak elsősorban nem a tranzitzónákkal van a bajuk, hanem azzal, hogy azok hogyan működnek.
Persze Zsóti, a Népszabadság egykori munkatársa -ahogy szokott- elegánsan átsiklik a felett ami miatt nem lenne olyan szép kerek a megrendelésre alkotott cikke.

A hívek az ilyen dolgokkal nem foglalkoznak, hiszen amiről a Habony-Médiaművek sajtója nem ír, az nincs is!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés