Szánalmas Tarlós István önmosdatási kísérlete

2018. június 25. 11:39

Demokratikus Koalíció
OS-MTI
Akkor nem lesz több Red Bull Air Race ilyen formában Budapesten, ha már nem Tarlós István lesz a főpolgármester.

„Szánalmas Tarlós István önmosdatási kísérlete, éppen ő döntött úgy, hogy ne kerüljön a Fővárosi Közgyűlés elé a Red Bull Air Race

Látva a budapesteik felháborodását a Red Bull Air Race miatt, Tarlós István reménytelen önmosdatásba kezdett a köztévén. Azt mondta, hogy nem ért egyet azzal, hogy a légiparádé területhasználata nem került a Fővárosi Közgyűlés elé és arról a Fővárosi Önkormányzat Tulajdonosi, Gazdasági és Közterület-hasznosítási Bizottsága döntött. Az igazság ezzel szemben az, hogy amikor a június 13-i Fővárosi Közgyűlésen felvetettem, hogy a Red Bull Air Race területhasználata kerüljön napirendre, éppen ő mondta azt, hogy ez szükségtelen, ő hagyta érvényesülni a most hibáztatott bizottság döntését.

A Demokratikus Koalíció szánalmasnak tartja Tarlós István önmosdatási kísérletét, hiszen június közepén éppen ő engedte ki a Fővárosi Közgyűlés kezéből a döntést a Red Bull Air Race-szel kapcsolatban. Arra a kijelentésére, hogy amíg ő a főpolgármester, addig nem lesz több Red Bull Air Race, ugyanazt tudjuk mondani: épp az ellenkezője igaz, eddig is minden évben volt, ezután is lesz, ha Tarlós marad. Akkor nem lesz több Red Bull Air Race ilyen formában Budapesten, ha már nem Tarlós István lesz a főpolgármester. Amíg Tarlós van, addig marad a budapestiek érdekeinek sorozatos elárulása, a sumákolás, majd az utólagos magyarázkodás és önmosdatás, ahogy az a Red Bull Air Race-nél is történt.

Gy. Németh Erzsébet
fővárosi képviselő,
DK”

(OS-MTI)

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amíg a DK ilyen "közleményeket" ad ki, Tarlós marad a polgármester. Hála Istennek!

Ez a Demokratikus Koalíció valami elképesztően okádék szemétdobja a magyar közéletnek. Igazi szektás gecik egytől egyig. Akiben akad valami emberi, az messzire elkerülni ezt a gusztustalan bandát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés