A „Rád is szükség van” kampányvideról

2018. június 1. 9:41
Dr.Jancsó Gábor-Dr. Olajos Attila-Dr. Sávay Sándor
Közlemény
Rendkívül fontos a kampányvideó és a Hozz világra még egy magyart mozgalom célja.

„Magyar Orvosok Közleménye a Hozz világra még egy magyart mozgalom „Rád is szükség van” kampányvideó kapcsán

Az elmúlt héten napvilágra került a Hozz világra még egy magyart mozgalom „Rád is szükség van” című videója. Bizonyos jól behatárolható körök és hálózatok, úgy mint balliberális média, emberjogi álcivilszervezetek és csekélyszámú megtévesztett civil, jól felépített támadást intéztek a videó és annak készítője ellen. A dimenziókat jól mutatja, hogy még határon túli médiák is közöltek lejárató cikkeket a témában. A dolgok természetéből adódóan sokaknak úgy tűnik, hogy a többség álláspontját képviseli ez a számszerűen is elenyésző, de annál hangosabb törpe kisebbség.

Amennyiben nekik a legcsekélyebb mértékben is helyes lenne az álláspontjuk, akkor az a paradox helyzet állna elő, hogy nem nézhették volna meg a videót, mert meg sem születtek volna. Ha ezt az álláspontot a továbbiakban is képviselik, akkor nem lesznek gyermekeik és unokáik, akik az élet sorskérdéseiről vitatkozhatnak majd és így tovább.

A videóban tényállítások hangzanak el. Ha nem születik elég gyermek, kannibálok és normál étrendű betolakodók özönlenek be az országba, kihal a nemzet, és így tovább. Ennek mindenki elszenvedője lesz. Elkerülhető, hogy így legyen. A lehető legtermészetesebb és legboldogabb módon. Döntés kérdése, hogy a cselekvést vagy a nem-cselekvést választja e valaki. A videó a helyes döntéshez kíván segítséget nyújtani. Véleményünk szerint a demográfiai helyzet tragikus volta miatt az ügy szempontjából rendkívül fontos a kampányvideó és a Hozz világra még egy magyart mozgalom célja, amit orvosként is csak támogatni tudunk.

A vírusok, baktériumok, férgek és egyéb paraziták létrendi szerepe a gyengék elpusztítása és ezáltal a megmaradt populáció megerősítése. Így van ez a legalacsonyabb rendű létesüléstől a legmagasabb rendű emberi organizációig, a közösségig. A gyengék elpusztulnak, az erősek továbbviszik az életet.

Az egyéb paraziták csoportjába nem csak a látszólag egyszerűbb organizációval bíró élőlények tartoznak, hanem a szellemi kútmérgezők is. Természetesen esetükben ez nem predesztináció, hanem egyéni döntésük következménye. Elméleti síkon bármikor, egyes állítások szerint még közvetlenül a halál előtt is felvehetik a helyes irányt.

A helyes irány felvételéhez, a gyógyuláshoz sokszor segítség kell. Ez orvosi feladat. Első lépésként azoknak, akik szeretnének egészségesekké válni, azt kell megtenni, hogy ne lavírozzák magukat újabb paradoxonokba azáltal, hogy a fentebb leírtakat támadják. A többit bízzák orvosukra.

Tehát: Kéretik csendben maradni! Hangoskodással vagy egyéb módokon ne zavarják a rendelést.

 

Dr.Jancsó Gábor, Dr. Olajos Attila, Dr. Sávay Sándor”

(Forrás: közlemény)

 

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A demográfiai helyzet tényleg elkeserítő. Ezen változtatni szükséges. Szomorú, hogy a szavakban árokbetemetésre, párbeszédre és nemzeti minimumok kijelölésére törekvő "demokraták" ebben sem képesek támogatást nyújtani.

kannibálok...

az a gond, hogy a habonyi világban már nem lehet eldönteni, hogy mi a vicc és mit írnak komolyan

Válaszok:
péterx | 2018. június 1. 10:44

Ez is egy megoldási lehetőség, valóban. A belső erőforrásból történő megoldás - amit én támogatok - nem rasszista szerintem. Én hiszek abban, hogy a Jóisten nem azért bízta ránk ezt az országot, hogy kínaiakat importáljunk. Ha már itt tartunk: ez a megfogalmazásmód inkább tűnik rasszistának. Vagy legalábbis az emberi méltóságot kevésbé figyelembe vevőnek. Ráadásul a két "kínai" édesanyja magyar, ha jól tudom.

Az életvidám emberek akarnak utódokat ,mert jó élni , s ezt tovább kell adni ! Éljenek a nagycsaládosok , és mindazok , akik szeretetből áldozatot is tudnak hozni a / még nagyobb / családért , életminőségért !

Tenyésztési program? Van baj, ha ezt is csak így sikerül dekódolni.

Már megbocsásson : ha Önnek "habonyi" a világ , azért csak Ön felelős . Ha Önnek olyan a világa , akkor azt érdemli...

Válaszok:
gwrf | 2018. június 1. 12:38

Én is köszönöm nekik.
Ugyanakkor azt is szívesen megköszönném, ha az abortusz ellen kampányolnának és a fogamzásgátlást nepszerusitenek. Így lenne kerek.

Van. Keresztlevélnek hívják. Én ebben hiszek. Miért baj ez neked?

petya, te életvidám ember, hány utódod van?

Válaszok:
péterx | 2018. június 1. 15:26

Hátha mindkettőnké bejön!

Csak azt állítottam , hogy elvileg mindenki képes transzcendálni a tényleges helyzetet /akárhogy is értékeli azt / .

Annyi , amennyi az életvidáman valósított emberi hivatásomból fakad...

Válaszok:
gwrf | 2018. június 1. 20:34

értem, megint a fránya gyakorlat, ami hibádzik.

Válaszok:
péterx | 2018. június 2. 6:08

Nem mondom , hogy nem érted , csak azt , hogy én másképp értem .

Válaszok:
gwrf | 2018. június 2. 10:22

én meg azt mondom, hogy más f.val nem ildomos verni a csalánt

Válaszok:
péterx | 2018. június 2. 10:50

Milyen "ildomos" tetszik lenni !...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés