Az inkvizíciós hetes cikkely

2018. május 29. 15:35

Megyeri Dávid
Magyar Idők
Ahogy kibírtuk a kommunizmust, kifogunk a liberalizmuson is.

„Az a helyzet, hogy az uniós szerződés 2. cikkelyében felsorolt európai értékeket nem mi, hanem rendszeresen ők sértik meg. Az emberi méltóságunkat, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, a jogállamiság eszméjét nem tartják tiszteletben, és lábbal tiporják a jogot. Semmibe veszik továbbá a tagállamok közötti szolidaritás, tolerancia követelményét és a diszkrimináció tilalmát.

Egyszóval a Sagrentini-féle őrült nők ketrece megérett a szavazat- és pénzmegvonásra, az EU-n belüli retorzióra. Rá kell ébredniük, hogy az európai értékek nem olyan szóluftballonok, mint amilyeneket a szocializmus nem létező vívmányairól pufogtattak a szovjetek által megszállt országokban.

Az lesz az igazi uniós vívmány, ha Nyugaton is visszaáll a szólásszabadság, és nemet lehet mondani a liberálisnak nevezett újkommunista totalitárius kísérletre. A kérdéses felsőfokú végzettségű Sargentini, aki olyan »zöld« párt tagja, amelynek egyik komponense a holland kommunista párt volt, azt mondta a LIBE-bizottság múltkori ülésén, hogy már nem tárgyalnak többet – mármint a magyar kormánnyal.

Ezzel egy platformra került Marosán György hírhedt kommunista pártvezetővel, aki 1956 decemberében kijelentette: mától kezdve lövünk. Azonban ahogy kibírtuk a kommunizmust, kifogunk a liberalizmuson is. Amelynek diktatórikus, szektás-dogmatikus élharcosai az új idők új jelei szerint éppen saját süllyedő hajójukba lőnek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés