A média ereje

2018. május 27. 8:27

Sebes György
Népszava
Abban viszont továbbra sem lehetünk egészen biztosak, hogy nekünk köszönhető-e Orbán újabb kétharmada. Valószínűtlen, hogy ekkora hatásunk lenne.

„Az Európa jövőjéről tartott nemzetközi konferencián téma volt a baloldali média is (...) ez kétségkívül dicséret.

Abban viszont továbbra sem lehetünk egészen biztosak, hogy nekünk köszönhető-e – ha ugyan – Orbán Viktor újabb kétharmada, valamint az is, hogy az ellenzék oda jutott, ahova. Valószínűtlen, hogy ekkora hatásunk lenne, ám ha mégis, egyet kell értenünk a miniszterelnökkel, aki a választás éjszakáján, a győzelmi mámorban is arra figyelmeztetett: maradjunk szerények. Annál is inkább, mivel Magyarország mégsem Amerika. Ami – többek között – abból is látszik, hogy itt a média jelentős részét bekebelezte a hatalom. Vagyis azok őket szolgálják, nem is akárhogyan. Erről azonban Gulyás Gergely nem ejtett szót, talán lényegtelennek vélte.

Akárhogyan, a baloldali média – így lapunk – a maga eszközeivel teszi a dolgát, mint eddig, a jövőben is. Ám a pártok helyét nem akarja, nem is tudná átvenni. Tegyük hozzá: irtóznánk is tőle. Magyarázni persze sok mindent sokféleképpen lehet. De ettől még aligha válik valósággá.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az álszerénység éppoly büdös, mint az öndícséret.

Ilyen az, amikor a betegnek nincs betegségbelátása.....

Ha egy kifosztott, eladósított országot egy kormány láthatóan és közérezhetően jobban vezet, mint az előzők, akkor természetesen ennek ellenére is lehet minden lépése ellen küzdeni, azokat átkozni, a külvilágban följelenteni, esetenként hazug hírét kelteni, csak éppen KONTRAPRODUKTÍV.

Ha nincs nemzeti minimum, fölmerül a jogos gyanú, h. az ellenoldal NEM is NEMZETI érdekekért küzd, valószínűbb a csoport és egyéni érdek.

Az idő nagy úr, négy év múlva még nehezebb lesz család és vallás ellenes erőknek a listás és egyéni szavazás során is országosan többséget szerezni.

A balos média lejáratta magát. A gátlástalan gyűlölet cunami, ami a ronda bugyrokból a kis Johanna születése kapcsán fölfakadt, az ő művük is, hangjuk, létezésük, működésük a bizonyság arra, h. itt mindent lehet. Elhatárolták-e magukat valaha is a saját oldali szennytől?

A korrupciót hagyjuk, egy országot sikerült kormányaiknak elprivatizálni a népség-katonaság talpa alól.

Mészáros a szállodáit pénzért vesz meg a Leisztingerrtől. Vajon mennyit fizetett értük a Leisztinger?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés