Megsokszorozódott a bevándorlás veszélye

2018. március 8. 9:46

Tarlós István
Magyar Hírlap
2015-ben a Keleti pályaudvarnál voltak tapasztalataink, amelyek a miniszterelnököt erősítik. Interjú.

Pontosan mire gondol?

Ezekből a fogalmakból levezetve az illegális bevándorlást ellenzőket megszégyenítik. Másfelől viccet is csinálnak az egészből, bár ők talán ezt is komolyan gondolják. Így alakulnak ki azok az anomáliák, amikor például a kukást »hulladéklogisztikai referensnek« vagy a bolti tolvajt »nem hagyományos vásárlónak« követelik nevezni. Erőltetni próbálják a bukásra ítélt multikultúrát. Közben »csak« azt nem ismerik fel, hogy amennyiben az illegális bevándorlásnak szabad folyást engednek, annak mi lehet a szükségszerű következménye. Nyilvánvaló, hogyha Európa, beleértve Magyarországot, nem lesz képes megvédeni a görög-római civilizációra visszavezethető, keresztény értékekre épített kultúráját, akkor az belátható időn belül eltűnhet. A védelem erős nemzetállamokkal és nemzettudattal képzelhető el, aminek fontos eleme a hazafiság. Ha a politikai korrektség hívei, az ultraliberálisok nem értik, hogy mi ez, akkor forduljanak Arany Jánoshoz, Petőfihez, Radnótihoz. Olvasgassák a Nemzetőr dalt, a Magyar vagyok vagy a Nem tudhatom című verset. Ha ez a felfogású ellenzék nyer április 8-án, akkor nem túl sok idő kell, és harangoznak a magyar életformának.

A Fővárosi Közgyűlés legutóbbi ülésén hangzott el a budapesti rendőr-főkapitány tavalyi évről szóló beszámolója. Ennek alapján ismét javultak a közbiztonsági adatok. Orbán Viktor miniszterelnök pedig előző héten Miskolcon járt, ahol azt mondta, a migránsok mindig nagyvárosokba mennek, a gettók, a no-go zónák ott alakulnak ki, így két várost látott veszélyben egy migráns­barát kormány alakulása esetén: Budapestet és Miskolcot. Egyetért ezzel?

Az ellenzéki pártok talán egyetlen közös nevezője a mániákus Orbán-gyűlölet. A miniszterelnök a no-go zónákkal nyilvánva­lóan a fent említett problémát terjesztette ki és egyszerűsítette le. Más nem történt. Egy-egy zsurnalisztának »csúszik az ékszíja«, és bármit mond a miniszterelnök, annak nekiesik. Azonban 2015-ben a Keleti pályaudvarnál voltak tapasztalataink, amelyek a miniszterelnököt erősítik.

Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltekre rátérve, az MSZP és a Párbeszéd közösen indítja Karácsony Gergelyt. Zugló polgármesteréről korábban azt mondta, az ellenzéki képviselők közül vele a leggördülékenyebb a közös fővárosi munka. Mit szól ahhoz, hogy most a baloldal vezére lett?

Tulajdonképpen nem tudom minek lett a vezére. Hiszen, hogy a Párbeszéd mi, azt sem tudjuk, ráadásul önállóan mérhetetlenek. Hogy Gergő hogyan lett MSZP-jelölt azok után, amiket évekig a szocialistákról mondott, azt tán maga sem érti. Sosem volt vele személyes ellentétem, a fővárosi munkában visszafogott volt. Mióta MSZP-s jelölt lett, nem tudom, kicsoda valójában. Hetek óta csak egy dal jut róla eszembe az Ezek a fiatalok című filmből. Annak is két sora: »Felesleges harcot nem vív elvekért, bedolgozott jó modorral jól megél.« Mintha róla írta volna Bródy már 1967-ben. Ez viszont édeskevés egy ország vezetéséhez.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tarlós bölcs , higgadt , okos szavai-gondolatai jelzik : április 8-án - nem túlzás - eldől magyar hazánk sorsa , mert a migráns-invázió a fő kérdés . Ha beengedjük őket , mérhetetlen szenvedés zúdul a lakosságra , s ezt látjuk már ott , ahol beengedték őket .

Ja. Visszamentel az idobe jo szaz evet, es elintezted hogy Budapesten menjen keresztul az osszes fo vasutvonal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés