Közlemény

2018. február 15. 12:55

Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI-OS
A civil szervezet feljelentés tesz a Hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon A. Merkel és J-C. Juncker ellen.

„A civil szervezet Belgium nagykövetsége előtt tiltakozott Charles Michel belga miniszterelnöknek a V4 országait fenyegető, zsaroló nyilatkozatai miatt, miszerint konszenzus hiányában, az EU többségi döntéssel fog határozni a migrációt szabályozó dublini rendszer tárgyában. A szónokok elmondták: Belgiumot súlyos bűnök terhelik. Belga Kongóban, egykori gyarmatán véres terrorral tartotta fenn uralmát, kizsákmányolta az őslakosságot, elrabolta az ország ásványi kincseit, milliókat öltek meg, most újra gyarmatosít, hazánkat is hasonló sorsra akarja juttatni. Soros György cinkosaival Európa békéjét, jövőjét fenyegeti, s a kereszténység felszámolását készíti elő. Az Egyesület felszólítja Belgium kormányát: szakítson Sorossal, határolódjon el a kalandorpolitikát folytató milliomostól, ki kell tiltani őt Európából, és börtönbe kell zárni.

A civil szervezet feljelentés tesz a Hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon A. Merkel és J-C. Juncker ellen, mert Németország és az EU, a tagországok beleegyezése nélkül migránsokat hívott be (terroristákkal), akik elárasztották Európát. Az ellenzéki pártok EU-s képviselői szembe fordultak hazánkkal, ők a választásokon fognak választ kapni árulásukra

Magyarország a végletekig ellenáll minden kísérletnek, amely országunk függetlenségét veszélyezteti, nem leszünk bűnrészesek Európa felszámolásában.”

MTI-OS

 

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés