Kiléptem az Együtt-ből

2018. január 15. 22:11

Komáromi Zoltán
Facebook
Komikusnak tartom, hogy az 1% határán billegő pártként legfontosabb dolguk volt miniszterelnök-jelöltet választani.

„Lezárult egy fejezet az életemben: tegnap hosszú tépelődés után kiléptem az Együtt-ből.

Az ok viszonylag egyértelmű: nem tudtam azonosulni, nem tudtam egyetérteni azzal a kamikaze mentalitással, amivel Szigetvári Viktor vezetésével az Együtt a túlélése érdekében elindult.

Semmi korszakváltás, semmi kormányváltás, semmi együttműködés. Ehelyett a (potenciális) szövetségesek kritizálása és a felelőtlen döntések jellemzik az Együtt párt vezetését.

Komikusnak tartom, hogy hatékony tettek helyett vagdalkoznak, az 1% határán billegő pártként legfontosabb dolguk volt miniszterelnök-jelöltet választani.

Szerencsétlen megoldásnak és öngyilkos stratégiának tartom, hogy egy ilyen kis párt egyetlen számottevő szövetséges nélkül, 54 egyéni választókerületben konfrontálódjon a demokratikus ellenzés pártjaival és egyben veszélyeztesse ezekben a körzetekben a Fidesz jelöltjének a legyőzését. 

Vége!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hehe, jó a meccs.
Még van 50 nap a jelöltállítás végéig. :))))

Komáromi Zoltán ama egy-két orvos közé tartozott , aki helyeselte a vizitdíjat... Nem meglepő tehát , ha belépett az Együttbe , de az meglepő , hogy csak ilyen hosszú idő után józanodott ki . A Népszava szerint a XII. kerületben indulna , az "összefogás" nevében . Viszont a XII. kerület annyira jobboldali , hogy biztosan nem fog labdába rúgni . Úgy , ahogy annak idején Mécs Imre sem az I. kerületben , pedig a teljes baloldal mögé állt .

Miért történt valami? 4 évvel ezelőtt ugyanez volt. Akkor Szigetvári Meseházyval vitázott az ATV-ben, mert nem tudták eldönteni, melyikük legyen a miniszterelnök, bár ezt tagadták.
Ezért maradt el akkor is az "összefogás".
Ti is csak a hatalmat akarjátok, kár itt mellébeszélni, hogy az ország sorsa érdekel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés