Pharaon éve

2017. december 27. 16:10

Lakner Dávid
Magyar Nemzet
Mindezek ellenére úgy tűnik, a miniszterelnök nem érzi, hogy lenne miről számot adnia.

„Idén arra is fény derült, hogy már Pharaon környezetében észlelték a hatóságok a gyanús alakokat. Zaid Naffa üzletemberről, Jordánia tiszteletbeli konzuljáról van szó, akivel Orbán Viktor is jó kapcsolatokat ápol. Annyira, hogy Naffa mutatta be egymásnak a kormányfőt és Ghaith Pharaont. Ám magyar állampolgárságot ő is hiába kért, mivel a TEK kockázatokat tárt fel a hátterének ellenőrzésekor. Korábban még az is felmerült, hogy a tiszteletbeli konzult kiutasítják. Annak idején viszont az első Orbán-kormány kérte, hogy Naffa legyen a tiszteletbeli jordániai konzul, noha a nemzetbiztonsági átvilágításon már akkor elbukott. Önéletrajza szerint egyébként csak 2003-tól kapta meg a posztot Naffa, tehát a szocialista kormányt sem zavarta túlzottan a tevékenysége.

Pharaont egy interjúban szóba hozta a Quaestor egykori elnök-vezérigazgatója is. Tarsoly Csaba állította: őt 2015 elején mutatta be a külügyminisztérium Ghaith Pharaonnak és titkárának. »Utána megjelentek az irodámban a befektetők, és elmondták, hogy beszállnának a Duna City fejlesztésébe« – mesélte a Magyar Narancsnak.

Mindezek ellenére úgy tűnik, a miniszterelnök nem érzi, hogy lenne miről számot adnia. Miközben Soros Györggyel teleplakátolják az országot, és hozzá köthető, törvényesen működő magyar szervezeteket démonizálnak, a sokszorosan gyanús arab üzletemberrel és köreivel nem óhajtanak elszámolni. Pedig lenne mit tisztázni a nyilvánosság előtt. Akár jövőre is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nehéz eldönteni melyik Lakner primitívebben kötözködőbb : a Dávid vagy a Zoltán ?...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés