Abortált magzatokkal való kereskedés miatt indul eljárás az USA-ban

2017. december 11. 9:24
Szervkereskedelem miatt indít vizsgálatot a Planned Parenthood abortuszklinika ellen az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma – közölte 8-án a New York Times.

Vizsgálatot indít szervkereskedelem miatt több arbotuszklinika, köztük a Planned Parenthood (Családtervezés) ellen az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma – írja a New York Times. 

„Ez régóta várt jó hír” – nyilatkozta a LifeSite-nak Abby Johnson, az abortuszklinika egykori dolgozója, aki ma már életpárti aktivista. „A Planned Parenthood aktívan részt vesz az illegális szervkereskedelemben, magzatok testrészeit árulták nyereségért cserébe” – mondta. „Pontosan azoknak a nőknek hazudtak, akikért elvileg harcolnak. Első kézből láttam, amikor az abortusz-óriásnak dolgoztam. És mégis, évente több mint félmilliárd dollárt kapnak az adófizetők pénzéből” – tette hozzá Johnson.

A botrány 2015 nyarán robbant ki, miután nyilvánosságra került néhány rejtett kamerával készült felvétel, melyből kiderül, hogy a legismertebb amerikai abortusztámogató szervezet, a Planned Parenthood szövet- és szervkereskedelmet végez. A szervezet klinikáin megközelítőleg 300 ezer abortuszt végeznek évente. 

Az egyik rejtett felvételen látható, ahogy a szervezet igazgatója vacsora közben tárgyal magzatok testrészeinek eladásáról. Egy abortuszellenes szervezet aktivistái keresték fel, és kértek ajánlatot azt állítva, hogy nagy tételben van szükségük magzatok testrészeire egy tudományos kutatáshoz. A videó magyar felirattal itt érhető el.

 

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ember a legnagyobb állat...

Hát, szép szőke herceg, kettőnk közül nem én viselkedek úgy.

(Amúgy gyógyszert miért nem cseréltél még?? A tüneteid ugyanis egyre súlyosabbak!! A családod tényleg nem veszi észre rajtad az állapotod rosszabodását??)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés