Szél Bernadett látni akarja a Soros-tervet

2017. október 11. 21:23
Közérdekű adatigénylést nyújtott be Szél Bernadett, így derítené ki, valóban létezik-e a Soros-terv.

Közérdekű adatigénylést nyújtott be a nemzetbiztonsági bizottság ülése után Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje, hogy kiderítse, valóban létezik-e a kormányzat által emlegetett Soros-terv – adja közre a Hír TV.

Szél ezt azután határozta el, miután a Soros-terv volt a téma a bizottság szerdai ülésén, a politikus azonban nem lát rá konkrét bizonyítékot, hogy ez valóban létezik: „Amennyiben nem kapom meg közérdekű adatkérésben a Soros-tervet, tudjuk be annak, hogy ilyen nincsen és kormányzati propagandát hallgatunk, látunk folyamatosan, szintén közpénzből finanszírozva” – nyilatkozott az LMP társelnöke.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Leleményes ez a Ron Werber, el kell ismerni. Csak hát ami nincs (kormányképesség, program, tehetség), azt ő sem tudja bemutatni.

Válaszok:
Gombóc XVI. Artúr | 2017. október 12. 17:12

S ez a nő akar miniszterelnök lenni ? Ha akar tudni valamit , kérdezze meg például Junckert ; meg a brüsszeli képviselőket , akik rajta vannak Soros kiszivárgott fizetési listáján . Ez a nő még mindig nem érti , hogy az Álarcos álarca mögé úgysem tud benézni , de most már nem is kell , mert a történések révén előttünk áll a rejtegetni akart valódi fizimiskája...

Há' persze: álprobléma.


álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma álprobléma

Böngésző, internet elérés. Gyuri bá' oldalán, saját maga jegyzi a tervet: https://www.project-syndicate...

Cserébe kikérném Bernitől az ingyen villamos energia tervét.

Nem vicces, ha egy fiatal, ambíciókkal eltelt nő hülyét csinál magából. Agresszív hülyét.

Már a szél is a Soros tervet fújja.

Valószínűleg NEM teljesen véletlenül azonosak.

Ez az evidenciákon rugózás szánalmas és félelmetes.

Hát, a valósággal kapcsolatban biztosan NINCS több információm, mint neked.

Spekulációm, mint minden spekulánsnak, persze vannak.

Nekem úgy tűnik, h. az Államok mindenkori vezetése valamilyen okból nem igazán lelkesedik egy Németország által dominált erős Európától. Lehet, h. még a lehetőség is elborzasztó, h. a német aranyat ahogy megőrzésre át lehetett adni, úgy vissza is lehet kérni, amellett a dollárral akár konkurráló euró is lehet egy rémkép az Atlanti másik oldalán. Nem úgy néz ki, mintha az eurónak lenne a Nagy Válság után ilyen jövője, de maga a válság kirobbanása is jól mutatja azt, h. számukra nem partner, hanem minimum lekörözendő versenytárs vagyunk, akivel szemben amit lehet, meglépnek.

Fájdalmas volt a német autóipari stiklik késedelmes bár, de megszellőztetése.

Az, h. Merkelt lehallgatják és ez kiderülhet, csak egy szín a palettán.

Ekkora ökörséget, mint a migráns krízis német kezelése magától senki sem csinál, számomra az összjáték föltételezhető.

Ha mi, akik legfeljebb tükör által és homályosan láthatunk, az első perctől láttuk, h. ez a tömeg NEM képzett és munkára fogható, de az ellátásuk előbb-utóbb le fogja rohasztani az őslakosok MINDENFAJTA ellátási szintjét, akkor SEMMI valószínűsége NINCS annak, h. ezt egy Merkel intelligenciájú, tájékozottságú vezető NE látta vona. Tudta, merte, tette, mert mögötte álló nagyobb erők erre kényszerítették és az is lehet, h. az ő életében még valahogy elmegy a verkli, kis fékezéssel. Soros anyagi és politikai ereje elég meggyőzőnek tűnik, teljesen mindegy, milyen indítékból gyúlöli azt az Európát, ami már NEM a 60-as évek Európája, de innen talán még lenne visszaút.

Néhány millióval több migránssal nagyon úgy néz ki, már nem lesz.

Ami a hatalomvesztést illeti, Németországban, Franciaországban az, akinek piacképes szakmája és hajlandó dolgozni, még mindig SOKKAL jobban él az anyagiakat tekintve, mint itthon élne és a kertváros egyelőre szinte biztonságos. Ezért nem jönnek haza csapatosan és ezért kapott az AfD csak annyit, amennyit és lehet prímán elszigetelni.

Itthon nyugalom van egy rendkívül durva választási küzdelemtől eltekintve. Van olyan spekuláns, akinek ez is sok, de egyelőre megúsztuk erőszak nélkül. Ez sem semmi.

Reménykedjünk, h. legalább így marad.

"én nehezen tudom elképzelni, hogy Soros erősebb tényező a világpolitikában, mint Merkel"

A politikusok hatalma a pénzhatalomhoz képest csekély.
Arról nem is beszélve, hogy zsarolhatók is, mármint a politikusok.

Nem értem a problémádat!!

Ha van Soros terv, akkor nyilván be fogják neki mutatni.
Vagy az eligazításon neked is csak beszéltek róla és be sem mutatták?
Te ennyire elhiszel mindent, amit az elvtársak mondanak neked????

Leleményes ez a Habony Árpi, el kell ismerni!

Csak hát ami nincs (Soros terv), azt ő sem tudja bemutatni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés