Gárdista: Vona úgy váltogatja az elveit, mint az alsógatyáját

2017. augusztus 29. 10:07
Vona Gábort meg kellene kérdezni arról, hogy „az elvei az alsógatyájával vannak-e egy szinten, mert ugyanúgy váltogatja őket” – mondta egy gárdista a Magyar Gárda megalakulásának tizedik évfordulóján tartott megemlékezésen.

Meg kellene kérdezni Vona Gábort, a Jobbik elnökét arról, hogy „az elvei az alsógatyájával vannak-e egy szinten, mert ugyanúgy váltogatja őket” –mondta egy gárdista a Magyar Gárda megalakulásának tizedik évfordulóján tartott megemlékezésen pénteken a Turul-szobornál a Pesti Srácok újságírójának.

„A Jobbik, a DK és az MSZP ősszel össze fognak ülni koalícióba. Az nagyon szép lesz. Mondjuk ezt már egy éve, hogy összenő, ami összetartozik.”

– nyilatkozta egy másik gárdista, aki szerint már sem Gyurcsány, sem Heller Ágnes nem tiltakozik a Jobbikkal kapcsolatban. „Ez lett a Jobbikból. És szégyelljék magukat. Mélyen szégyelljék, mert én soha nem léptem be egy pártba sem, egyedül a Jobbikba, és most legszívesebben felköpnék és aláállnék.” Szerinte csak a szavazatokért mondja Vona azt, hogy bocsánatot fog kérni a zsidóságtól, hiszen a Jobbik elnöke korábban mindig a cionisták ellen volt, sőt találkozott cionistaellenes rabbikkal is.

A gárdista utalt arra is, hogy a Jobbikból többen próbálták győzködni arról, hogy ne menjenek az utcára és ne kritizálják a Jobbik fordulatát. Szerinte meg is fenyegették őket ezzel kapcsolatban és nyíltan meg is mondták nekik, hogy levadászás lesz, ha a Jobbik kerül hatalomra.

 

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi van???
Te miről beszélsz???

Vegyük pl. az általad Dávid Ibolyát, ő a legkézenfekvőbb példa.
Nagyjából UGYANAZT a pozíciót foglalja el jelenleg a politikai palettán Vona és a neo-Jobbik, mint amit Dávid Ibolya és a neo-MDF 2009 körül elfoglalt. Ballib-kompatibilis, rendre az MSZP-vel és csatolmányaival egyetértő, jogállam-demokrácia-féltő, 100%-ban Orbán-ellenes színtelen-szagtalan ellenzéki massza. Nem ragozom tovább, lehetne.

Na de honnan indult az egyik, és honnan a másik?
Dávid Ibolya amolyan szalonkonzervatív karrierpolitikus volt, már az MDF lefelé tartó fázisában, néha-néha népszerűséget hajszolva próbált keménykedni, de alapvetően egy "decens", "mérsékelt", "konzervatív" arca volt mondjuk 98-02 között.
Vona Gábor ezzel szemben... tényleg részletezni kell?

jav: "általad említett Dávid Ibolyát"

https://www.youtube.com/watch?..

Tényleg hülyének érzem magam, hogy "a fű zöld, az ég kék jellegű" evidenciákat kell bizonygatni, de ez kihagyhatatlan volt. :) Azért gondolom nehéz lenne vitatni, hogy az 1998-as Dávid Ibolya nem ezen a szinten/spektrumon mozgott.

Ezek szerint Vona naponta kétszer vált alsóneműt?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés