Hogy követel átláthatóságot a Momentum, ha maga is titkolózik?

2017. július 25. 19:46
Szalai Szabolcs
Reflektor
Így 9 hónappal a választások előtt, mégis melyik párt engedheti meg magának, hogy a kampányfinisben „több tízmilliós” rendezvényt szervezzen, amely nem hogy nullszaldósra nem jön ki, hanem tuti bukó?

„Így 9 hónappal a választások előtt, mégis melyik párt engedheti meg magának, hogy a kampányfinisben »több tízmilliós« rendezvényt szervezzen, amely nem hogy nullszaldósra nem jön ki, hanem tuti bukó? Nem kell nagy logika kell hozzá kitalálni, hogy ott lehet ilyet bevállalni, ahol kőkemény pénzelések mennek a háttérben. 
 
Látom belülről az LMP pénzügyeit, nem kevés összegből gazdálkodik a párt (persze bőven nem elégből), mégis minden egyes forintot meg kell néznie mibe pakol bele, hogy ne menjen csődbe a választásokra. Drága úri huncutság a politika, a fesztiválon csapatás meg még inkább. Ezért is nem szervez az LMP ilyet. Pedig igény volna rá. 
 
Most őszintén, mégis mi a Jóisten ütött ezekbe a gyerekekbe? Februárban még nagy büszkén pakolták ki az internetre a NOlimpiás kampány költéseit (az LMP egyébként minden kampányköltése nyilvános és elérhető az interneten), most pedig már üzleti érdekekre hivatkozva titkolják a fesztiváljuk költségeit. A Momentum az elmúlt időszakban egyre vállalhatatlanabb dolgokat csinál, belső körökben már arról beszélnek, hogy teljesen összezuhantak az első nagy dobásuk után, de nálam itt vágták el magukat végleg. Pedig hajlandó lettem volna esélyt adni nekik, függetlenül attól, hogy a neoliberális duma, amit nyomnak, tőlem messze van mit Makó Jeruzsálemtől. 
 
Csak egy kérdés: mégis hogy követel majd átláthatóságot mondjuk Orosz Anna az egészségügyi adatok tekintetében, ha maguk is titkolóznak? Költői kérdés volt: sehogy. Majd az is üzleti titok lesz addigra.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jogos kérdés.
(Mondjuk,én nem is vártam mást)

Te a Momentum (= Lehet Még Másabb a Politika, Becsszóra!) szóvivője vagy?

LOL

Már elnézést egyébként, de abszolút jogos a cikkíró felvetése : ha már a NULLADIK percben egy ilyen arrogáns - te gondolom azt mondanád: "fideszes" - tereléssel reagál egy egyszerű kérdésre az a párt, amelyik az erkölcsi magas lóról osztja az észt... akkor attól mi lenne várható a későbbiekben, neadjisten kormányon?

Egyébként ez a Momentum-projekt láthatóan dől össze, amit én sajnálok, mert jó lett volna egy 4%-os Momentum... :(

Butuska írás.

1.
"Pedig hajlandó lettem volna esélyt adni nekik, függetlenül attól, hogy a neoliberális duma, amit nyomnak, tőlem messze van mit Makó Jeruzsálemtől."

Ha jól értem a neoliberalizmussal semmi baj, pedig nem ért
vele egyet a szerző, sőt.

2.
"Csak egy kérdés: mégis hogy követel majd átláthatóságot mondjuk Orosz Anna az egészségügyi adatok tekintetében, ha maguk is titkolóznak? Költői kérdés volt: sehogy. Majd az is üzleti titok lesz addigra."

Meddigre?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés