Tiszta beszéd…

2017. július 10. 8:35

Tompos Ádám
Magyar Nemzet
Lehet, hogy romokban az egészségügy, de nem ordít a müezzin. Lehet, hogy katasztrofális az oktatás helyzete, de nem vezették be Magyarországon a saríát.

„Az Erő és Elszántság formája tehát – egyelőre – homályban marad, de a tartalom sem kristálytiszta. Az persze világos, amiről Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője beszélt: kell, hogy legyen érdekképviseletük azoknak a rassztudattal bíró fehér európaiaknak és büszke magyaroknak, akik szerint mindennek az alapja az élettérért való küzdelem. Tiszta beszéd ez, tiszta náci beszéd. Emlékezhetünk, amikor Zagyva György Gyula volt jobbikos országgyűlési képviselő állítólag antiszemita kirohanásokkal tarkítva fenyegette meg Varga B. Tamás zenészt, s Orbán Viktor azonnal utasította (!) Pintér Sándor belügyminisztert, hogy a törvény teljes szigorával lépjen fel a fenyegetőzővel szemben. Kíváncsian várjuk, ezúttal lép-e a kormányfő. Az is világos, hogy az úgynevezett etnikai önvédelmet László Balázs, a radikális egyetemistákat tömörítő Identitesz elnöke mindennél, még a korrupciónál, az oktatásnál és az egészségügynél is fontosabbnak tartotta. De annyira, hogy a mozgalom céljául egyenesen azt tűzte ki: ebbe az irányba terelje a közbeszédet. Mindezt furcsa módon háttérbe vonulva, sőt talán titkosan működve. De ha úgy döntenének, hogy minden fórumon s felületen ezt a gondolatot közvetítik a fehér, keresztény magyarok irányába, akkor sem tudnának az újdonság erejével hatni.

Mert fordítsuk csak le ezt a kissé hagymázasan hangzó vezérgondolatot azoknak a nyelvére, akik nem történelmi tanulmányokból és szélsőjobboldali folyóiratokból, hanem az állami médiából és a kormánypárti sajtótermékekből tájékozódnak! Így fog hangzani: Lehet, hogy romokban az egészségügy, de nem ordít a müezzin. Lehet, hogy katasztrofális az oktatás helyzete, de nem vezették be Magyarországon a saríát. Lehet, hogy már csak napok kérdése, és Mészáros Lőrinc megveszi magának (persze, »magának«) a Balaton másik felét is, de legalább nem robbantgatnak itt nekünk az arabok. Az ellenőrizetlen és illegális migráció megfékezésével egyébként nincs semmi probléma. Ezért áll a déli határzár. De ettől még lehetne kréta az iskolákban, lehetne tisztességes fizetésük a kórházi ápolóknak, és az, hogy megpróbálja megvédeni az országot, egyáltalán nem jogosítja fel a kormányt, hogy ennyire szabadjára engedje korrupt gazdasági holdudvarát.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés