Proxy háború az identitás ellen

2017. június 20. 20:24

Fricz Tamás
Magyar Idők
Ha iszlám vallású emberek százezrei és milliói érkeznek meg Európába, akkor egyértelmű, hogy előbb vagy utóbb felbomlasztják a hagyományos, kereszténységre és egyéni szabadságra épülő nemzeti közösségeket.

„Márpedig, ha iszlám vallású emberek százezrei és milliói érkeznek meg Európába, akkor egyértelmű, hogy előbb vagy utóbb felbomlasztják a hagyományos, kereszténységre és egyéni szabadságra épülő nemzeti közösségeket, s egy kevert, szinkretikus vallás jön létre, a határok elmosódnak, az európai identitás elhalványul. S akkor egyre kevesebb akadály lesz az előtt, hogy a globális háttérhatalom emberei újabb, hét mérföldes lépést tegyenek az új világrend és kozmopolita világtársadalom felé.

De! Mindez azt a látszatot kelti felénk, mintha az iszlám és az európai kereszténység közötti vallásháború dúlna, s ez által a legnagyobb ellenfeleink a közel-keleti muszlim államok és népeik lennének vallásukkal együtt. Ezzel szemben nagyon fontos látnunk, hogy itt valójában proxy háború zajlik: az iszlámot beküldték erre a »frontra«, és ők azt teszik, amit a helyzet diktál számukra. Azonban a valódi ellenfél, aki a szálakat mozgatja, a valódi fenyegetés Európára és Magyarországra nézve a globális, részben még háttérben maradó elit.

Persze a proxytól, vagyis a muszlim migránsinváziótól is meg kell védeni magunkat. De közben ne tévesszük szem elől, hogy valójában ki mozgatja a szálakat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez nagy szomorú valóság . Mégis , amit tudunk mgtesszük .

...és teleszülni is ők fogják a világot! és nem a magyarok, németek stb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés