Zsidózva fenyegette Zagyva Gyula az őt kritizáló Varga-Bíró Tamást

2017. június 11. 11:23
Varga-Bíró kvázi liberális köcsögnek nevezte Zagyva Gyulát, aki válaszul zsidózva megfenyegette a zenészt és családját. Az ügyben Orbán Viktor is megszólalt.

Varga-Bíró Tamás bírálta Pörzse Sándort és Zagyva Gyulát, amiért ők is szerepeltek Gulyás Mártonék arányos választási rendszert szorgalmazó videójában. Azt modta: „ha Gulyás Marci filmjében jártatod a pofádat, te is csak egy liberális köcsög vagy”. Zagyva erre annyira bepöccent, hogy többször is megfenyegette Varga-Bírót. Pechére egyszer olyankor is felhívta a zenét, amikor az épp a rendőrségen volt feljelentést tenni az ügyben, így rögtön ki is hangosította a telefonját, a rendőrség pedig hallhatta, miket is mondott a radikális jobboldali férfi – hangzott el a Tényekben. 

Zagyva nem csak Varga-Bírót, hanem annak feleségét és gyermekét is halálosan megfenyegette. Tette mindezt zsidózva: „Büdös zsidó! Hagyjuk ezt a zsidó tempót! Figyelj, VBT, ma este ne aludj otthon, neked véged van, f…szszopó köcsög, meg leszel b…szva, elintézünk örökre! Kinyírunk téged is, a feleségedet és a kislányodat is!” – írja a Magyar Idők.

Az ügyben megszólaltak a kormánypártok is. Hollik István elmondta: „nem maradhat következmények nélkül a Jobbik antiszemita botránya”. A KDNP-s képviselő szerint felháborító, ami történt, nem volt még példa a magyar politika történetében ilyen durva antiszemita megnyilvánulásra, ezért a kormánynak állást kell foglalnia az ügyben. Arra kérték a rendőrséget, hogy a leghatározottabban járjon el az ügyben és vizsgálja ki a történeteket. 

Nem sokkal később maga Orbán Viktor is megnyilvánult az ügyben. A kormányfő sajtófőnöke jelezte: a miniszterelnök utasította a belügyminisztert, hogy Zagyva György Gyula gyalázatos antiszemita fenyegetőzése kapcsán a törvény teljes szigorával lépjen fel.

Zagyva Gyula azt mondta: vállalja a következményeket.

(TV2 / Magyar Idők / MTI)

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Arról a Zagyváról beszélsz, akit megtagadott a volt pártja, akitől ELHATÁROLÓDOTT a neo-Jobbik?

Ja, és ez a NAGYON KEMÉNY, NAGYON NEMZETI RADIKÁLIS (LOL) ember
- Csintalan Sándorral (!!!),
- Gulyás Marcikával (!!!) - linkeljek képet?,
- Hajós Andrással,
- Gálvölgyi Jánossal (!!!),
- Stohl Andrással stb.
összeborulva jópofiskodik.

LOL

Zagyva most a fázist fogta meg.
Ez leteríti.
Vajon a Gulyás Márton úr (?) már elhatárolódott tőle?

Ha erre az ügyre ráküldik a TEK-et, vissza keresik a telefonjait, levelezését, mikor kivel találkozott, ki pénzelte, miből él, még bűnszövetség is lehet belőle.
Szép jövő!

Válogatott csapat, két markáns volt jobbikos országgyűlési képviselővel...

:)))))))))))

Blab-bla-bla, tudjuk, 2006 óta ez a nóta.

Viszont ugye ti (Jobbik) vagytok az IGAZI nemzetiek, a NEM szervilisek, a NEM meghunyászkodók, az ELHATÁROLÓSDIT megszüntetők, az ELVHŰEK, a KIMONDJUK-MEGOLDJUK ANTI-PÍSZÍ pártja, a KEMÉNYEK, a RADIKÁLISOK stb. stb.

Ööööö... izééé... szóval... a (neo-)Jobbik éppen most határolódott el Zagyvától. Aszondja: "soha nem volt a párt tagja", "nem értünk vele egyet", "nyilvánvalóan "nem tetszik ez a stílus".
:)))))

Egy pártnak sokezer tagja van, nagyobb pártoknak sok tízezer.
Zagyva nem volt párttag ezek szerint (bár ezt most tudtam meg először), "CSAK" a párt országgyűlési képviselője, az egyik legelőkelőbb listás helyről (10. volt az országos listán!).

Teljesen komolytalan ez a mosakodás.
Ha jól tudom, Morvai sem tagja a Jobbiknak, "CSAK" az egyik fő arca, és 8 éve EP-képviselője. Ha holnap őt is lenyesegeti a bolsevik pártvezetés, akkor nála is az lesz a mantra, hogy "soha nem volt tagja", MI KÖZÜNK HOZZÁ? :))))

Egyetértek, utánanéztem ennek a VBT-nek, tényleg zűrös alak.
De könyörgöm, Zagyva ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ VOLT, és ilyenként viselkedik úgy, hogy VBT családjának a kiirtásával fenyegetőzik telefonon?

"Varga-Bíró Tamás az első telefonbeszélgetés után úgy döntött, feljelentést tesz a rendőrségen. Így is tett. A Balassagyarmati Rendőrkapitányságon épp a feljelentést rögzítették, amikor megint csöngött a publicista telefonja. Ő kihangosította a készüléket, hogy a jegyzőkönyvet éppen fölvevő ügyeletes tiszt is hallja Zagyva szavait. Varga-Bíró elmondása szerint ekkor a következőket mondta a volt jobbikos képviselő:

Büdös zsidó! Hagyjuk ezt a zsidó tempót! Figyelj, VBT, ma este ne aludj otthon, neked véged van, ezt nem úszod meg, f….opó köcsög, meg leszel b…va, elintézünk örökre! Kinyírunk téged is, a feleségedet és a kislányodat is!

– ígérte a telefonban Zagyva György Gyula, akinek baromi nagy balszerencséjére a kihangosított beszélgetést az ügyeletes tiszt is végighallgatta. Így aztán a rendőr tanúként első kézből számolhat majd be a büntetőeljárás során, milyen a tárgyalási stílusa a volt jobbikos képviselőnek, aki a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társelnöke is."
http://pestisracok.hu/zsidozot..

"Mintegy 300 alsószentmártoni vonult utcára, hogy a drávapiski polgármester, Mali Zoltán ellen tüntessen, aki kocsmát és trafikot is üzemeltet a községben. A helyiek szerint Mali Zoltán önkényuralmat gyakorolt és ebből lett elegük. Mali Zoltán szerint azért támadták meg, mert felemelte a hangját az ellen, hogy az alsószentmártoni polgármester szerinte lopja az emberek pénzét.

A helyiek szerint az egykori SZDSZ-es, jelenleg független polgármester azt gondolta, hogy ő „a falu ura”, még azt is megmondta, hogy ki mehet be a kocsmába, vagy ki vásárolhat a trafikban.

Nemrég közterületen vágott pofon egy huszonévest, mert az be akart menni a nemzeti dohányboltjába, ebből rendőrségi ügy is lett”

– állította a PestiSrácoknak az egyik helyi."
https://888.hu/article-haromsz..

"Remélhetőleg a Jobbiknál is csak látszat a mérsékeltség"

LOL :))))))))))))))
Ez az év legviccesebb hozzászólása a mandineren.

Nagyon cuki, amikor magadfajta nácik még mindig hisznek a Vona-féle neo-Zsobbikban. :)))))))))))))
Igen, nagyon reálisnak tűnik, hogy HA és AMENNYIBEN kormányra kerülnek, 5 év totális cukisodással a hátuk mögött, Heller Ágnes, Haraszti Miklós, Kőszeg Ferenc által dicsérve, Botka- és Gyurcsány-kompatibilisen, SZDSZ-re hajazó klasszikusan ballib, szuper-píszí szólamokkal, folyamatos elhatárolódásokkal, helyi ballib szövetkezésekkel, paktumokkal stb. (nem folytatom, you get the picture)... akkor másnap nemhogy a 2006-2012 közötti időszakba vedlenek vissza, hanem előttünk áll majd a magyar NSDAP. :))))) Igen, tényleg reálisnak tűnik, immár ballib szavazók százezreivel, millióival a párt háta mögött. :)

Igen, ugye Toroczkai sem volt formálisan a párt tagja, mielőtt Vona alelnökké nem tette a semmiből.
De ettől még teljesen egyértelmű volt a kapcsolat Toroczkai, illetve a HVIM és a Jobbik között. Sőt, a jobbikos hsz-ekben Toroczkai mint "jobbikos" "faszagyerek" szerepelt folyamatosan. Majd ha kényelmetlen lesz, és kirúgják, akkor ő "sem volt soha" jobbikos. :)))

???

Pont ugyanaz volt Zagyva státusza, mint ami most Morvaié.
Egyik sem tagja (ezek szerint) formálisan a pártnak, de mindkettő a Jobbik listáján jutott előkelő helyen parlamenti mandátumhoz (Zagyva a hazai törvényhozásban, Morvai az EP-ben), képviselte, képviseli a Jobbikot a legmagasabb szinten.

Tehát ha holnap Morvai "out", akkor Mirkóczki ugyanolyan sunyi módon mondhatja majd Morvairól: "soha nem volt tagja a Jobbiknak"...

Mit nem értesz ezen?

Csurka egyetlen esszéje vagy vezércikke többet ér, mint a komplett Vona-féle Jobbik tizenegy éve tartó marketingalapú cikk-cakkozása.

Most hogy említed a Mortimer-esetet. :)
Egy bizonyos TGM volt akkor a főajvékoló (és tisztességére legyen mondva: ő volt az egyetlen, aki aztán később elnézést kért). Na most, jelenleg ez a TGM a Jobbikot már kevésbé tartja rossznak, mint a Fideszt. :)))))) A többi ex-párttársa (tudod, SZDSZ) pedig Harasztitól Kőszeg Ferencig kifejezetten együttműködne a Jobbikkal. :))))))

Csápolj tovább, nyugodtan.

Amennyiben tőkét próbál ebből kovácsolni a Fidesz, hiba az antiszemita szálba kapaszkodni. Nem fogom leírni miért, legyen elég annyi, hogy nézzenek utánna VBT 'munkásságának'.

na jo tunya, ezzel atlepted a hatart. Mas kislanyat ! fenyegetni, nem nemzeti radikalizmus, hanem a legocsmanyabb gorenyseg, az ilyen nem "radikalis", meg csak nem is "ferfi", hanem egy utolso hulladek.
(arrol nem is beszelve, hogy aki egy gulyassal lepaktal az valoban nem mas mint libsi kocsog)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés