Jó reggelt, Áder úr!

2017. május 10. 7:24

Friss Róbert
Népszava
Nem tudni, mikor és mit látni, hallani a Sándor-palota magasából, csak azt tudjuk, hogy nem sokat, és azt is alaposan megkésve.

„Nem tudni, mikor és mit látni, hallani a Sándor-palota magasából, csak azt tudjuk, hogy nem sokat, és azt is alaposan megkésve. Azt azért mégis csak meg kellett volna hallania Áder János NER-elnöknek, amint egy hónapja a nép azt skandálja: Ne ird alá, János! Mert az volt az utolsó utáni pillanat, hogy a CEU-törvény kapcsán az elnököt a keresztnevén szólította a tömeg, ami több volt, mint a korábban megfogyatkozott bizalom maradéka. Az utolsó reményé volt. Ezt hányta el örökre Áder, amikor aláírta a törvényt, hiába is próbálta Kövér László iskolamester a tekintélyét megóvni, amikor az ellenzéket megbüntette, mert az Jánosnak merészelte szólítani. Nem Ádert, hanem az elnöki intézményt. (...)

Senkinek sem fog feltűnni, ha egyszer, köztársasági napok felvirradtán, a romok közül meggyötört csalódottságban előbújik majd a bukott rendszer szolgája, akit akkor már senki nem fog Jánosnak hívni. Legfeljebb úgy: Áder úr!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mekkora balhét rendeztek, amikor Gönczöt kifütyülték.
Ma meg a fütyülés beletartozik a szólásszabadságba. Tehát akkor nem volt szólásszabadság.

Kettős mérce.

tegnap az eskütétel alatt Juhász és bandája füttyögött. Juhász azt mondta a riporternek, hogy "pár tucat" embernek nem tetszik Áder!!!!!!! Ez ám a tömeg!
mindenre és mindenhol találni pár tucat embert, akiknek valami nem tetszik. Már bocs, de nem releváns a véleményük.

Megkezdődött a kvótaper tárgyalása!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés