Újabb magyar sikerek Felcsútról

2017. május 3. 10:09

Pető Péter
Facebook
Bár beletoljuk a milliárdokat az akadémiába, az NB2-ben simán felállnak saját nevelésű játékos nélkül, hogy aztán a kiemelt partner Videotonban Feczesin novemberi gólja legyen a legutóbbi „magyar” gól.

„újabb magyar sikerek felcsútról. bár beletoljuk a milliárdokat az akadémiába, az NB2-ben simán felállnak saját nevelésű játékos nélkül, hogy aztán a kiemelt partner videotonban Feczesin novemberi gólja legyen a legutóbbi »magyar« gól. persze nyilván nem az van, hogy a pénzt elszórják, minősíthetetlen munkát végeznek, szórakoznak a közpénzzel, nincs se tudásuk, se tehetségük, se akaratuk a munkához, hanem fölteszem, soros a levegőben úszva kapufára tolja a legjobb lövéseket, gyurcsány alattomos becsúszó szerelésekkel töri ketté a legnagyobb tehetségeik lábát, brüsszel meg brutális támadással veszi el a srácok kedvét a játéktól az u14es meccseken. nyilván ez van, mert ha a valósággal néznénk szembe, akkor esetleg felvetődne, hogy egyszer valakinek el kell számolnia azokkal a milliárdokkal, amit eltettek felcsútra, a semmire. közpénzt hordtak oda talicskával, a miniszterelnök udvarának közelébe: ezért. hogy mondhassák, a felcsúti futball erősödik. azaz hogy azt hazudhassák, erősödik. a többi meg úgysem számít, hiszen az a mi jövőnk, nem az ő jelenük.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Petya, mi ez a hungarista, xenofób és populista szöveg? Éljen a nemzetköziség!

Ennek a firkásznak olyan Rákosi képe van.

A Vidi bukdácsolásának oka a zuhanyhíradó szerint az, hogy a játékosok a fizetésük negyedét leadni kénytelenek egy Újpest-i gyökerű vezetőnek és társainak, különben mennek a fakóba.

Idáig hatolt már a korrupció ebben az országban.

minden igaz, amit írt, ezért kizárólag személyeskedő mocskolódás a reakció a ner talpasai részéről.

Egy magát akadémiának hazudó, senkit sem érdeklő falusi kiscsapat állami milliárdokból játszadozik. Hatalmas, a vetélytársainál nagyságrendekkel több pénzből vásárol össze egy nb1-es szinten is drága keretet, és a saját nevelésű fiataloknak gyakorlatilag nem biztosítja a játéklehetőséget. Pedig deklaráltan ezzel a céllal jött létre.
De ez az ott folyó szakmainak hazudott munka legszemléletesebb kritikája: ők maguk sem bíznak abban, hogy a saját nevelésű fiatalok megütnék akár csak az nb2 szintjét is.

erre tartják őket: nem véletlen, hogy a cikkek 90%-ánál mindig ugyanaz az 5-10 nick szerepel az első kommentelők között.

ami persze nem kötelezően jelent ugyanekkora számú valós személyt :)

és a felzárkózásnak mely jeleit véled felfedezni abban, hogy egy utánpótlásra embertelen összegeket kapó "akadémia" képtelen egyetlen az nb2 szintjét megütő játékost kinevelni?

Hogy gyakorlatilag százéves mélyponton van a mérkőzések nézettsége, dacára a stadionoknak?

Hogy a világ legjobb belga auditcégének jelentését gyakorlatilag lefikázták, hogy "nem értik az itteni sajátos körülményeket"?
Miközben a német foci ugyanezen cég javaslatai alapján újította meg az utánpótlását, és lett a 90-es évek közepi hanyatlás után kimagaslóan a legjobb.

Mesélj, erről mit mondanak tollba neked a pártnál?

sorold a neveket

Tehát nem sorolod, rendben.

A Felcsút annyiban különbözik a Barcelonától, hogy a Barcelona nem akadémia, hanem van egy akadémiája. A Felcsút nevében is akadémia, azzal a kimondott szándékkal jött létre, hogy utánpótlást neveljen, és a felnőtt csapatában versenyzési lehetőséget biztosítson a számukra.

Ehhez képest tavaly az nb1 5. legdrágább keretével indultak, akadémisták nélkül, és így is kiestek. A szakma, ugye.
Idén az nb2 nagyságrendekkel legdrágább keretével indultak, akadémisták nélkül (1-2 mutatóba)

Szakmai igazgatónak idény elejét azt a Bognárt szerződtették, akinek eddig a legnagyobb eredménye az volt, hogy elkaszinózta az egyik csapata pénzét.
Azóta a szintén kiváló Pintér érkezett.
A belga auditcéget viszont mindennek elmondták, amiért a magyar akadémiák között is csak az alsó középmezőnybe értékelték Felcsútot.

Továbbá: a Barcelona bárkit megvehet, mert hetente több tízmillióan nézik őket, és bevételeik vannak, míg a Felcsút csak elbassza a hozzájuk irányított adóforintokat. Felcsútnak nincs közönsége, nincs hagyománya, nincs bázisa. TAÓ-ja van, rengeteg.

aki állít, azt terheli a bizonyítás kényszere. Bár a magadfajta mezítlábas proliktól nem elvárás, ez igaz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés