Verve jó

2017. április 17. 8:30

Hizsnyai Tóth Ildikó
Új Szó
Nem szeretném kihívni magam ellen a sorsot, inkább csak felvetem: mi lenne, ha a fizikai térben mondanátok ugyanezt, szájkaratés Troll Öcsik?
„Időközben azért mégis lehetőségem nyílt haladni a korral. Négy évtizedet. A néniket már nem így bántalmazzák az Öcsi bácsik. Ahogy az Isten se ver bottal, úgy az emberek is feltalálják magukat ezen a téren. Mert igény, az van, bőven. És nem csak az év egyetlen napján.
 
A verbális termékenységi rítusoknak mintha újabban egyre nagyobb keletje lenne a virtuális köztereken. Mivel ez egy olyan terep, ahol anyáink még nem jártak, hagyománya sincs annak, mit kell egy középkorú családanyának csinálnia, ha úgy beszélnek vele, mint egy strichelő utcalánnyal. Ok nélkül. Csak mert aki nem bír a vesszejével, annak a virtuális placcon minden nő kurva. 
 
Nem szeretném kihívni magam ellen a sorsot, inkább csak felvetem: mi lenne, ha a fizikai térben mondanátok ugyanezt, szájkaratés Troll Öcsik? Gyertek el hozzánk korbácsolni, suprálni – a mi vidékünkön a fehérnép ütlegelése egy szép hagyomány. Piros tojás jár érte.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy idézet tőle:
' A frászt hozta rám újév napján a magyar közszolgálat, amikor egyszer csak azt hallom, hogy „elszakított országrészek” '.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés