Nem!

2016. november 16. 7:25

Bayer Zsolt
Magyar Hírlap
NEM BUZIZUNK LE SENKIT, NEM BUZIKAT MEG PLÁNE! ÉS NINCSEN OLYAN, HOGY EGY GYÉKÉNYEN ÁRULUNK TERRY BLACKKEL!

Vona nem buzi. Ez teljesen nyilvánvaló.

A Tv2 mégis ezt állította róla.

Ráadásul az állítás olyan valakinek a szájából hangzott el, akivel tisztességes ember szóba sem áll, akivel tisztességes ember nem fog kezet, nem érintkezik, aki után tisztességes ember nem fogja meg a kilincset.

Rácz Károly ez az ember. Inkább ez az alak. Akit mostanában „előadóművésznek” titulálnak bizonyos helyeken, pusztán azért, mert melegbárokban, nőnek öltözve elénekelt valamit, és szívesen állt rendelkezésére akárkinek, tátott szájjal, nem csak szerelemért.

De tolta olykor melegpornóban is, ami aztán tényleg az előadó-művészet csúcsa.

Csak azt nem tudom, ha Rácz Károly, »Terike« előadóművész, akkor minek nevezzük Sinkovits Imrét vagy Latinovits Zoltánt – vagy éppen Kulka Jánost…

Ez a Rácz Terike állt most neki Vonát buzizni.

Már akkor teljesen nyilvánvaló volt, hogy hazudozik összevissza, amikor mondta. Miközben mondta. Hogy pénzért hazudozik, vagy szoci-gyurcsányista előéletéből és meggyőződéseiből következően, teljesen mindegy. Hazudik és kész. És aki nem teljesen hülye, az látja rajta. Mert süt róla, kiordít abból a beteg lelkéből és az undorító arcából. (…)

Egy ócska, nyomorult fehérjehalmaz vádol egy családos embert ezzel. Ez pedig, ismétlem, elfogadhatatlan!

Vona egy becstelen ember, aki saját bevallása szerint adja-veszi a lelkeket, aki beállt a sorba, és aki mögé beállt a komplett ellenzéki média Orbán ellenében. Vonára akar szavazni 2018-ban a volt SZDSZ legkeményebb magja, a „radiszadi” összes emblematikus figurája, Vona szekerét tolja a Népszava meg az ÉS meg a Magyar Narancs meg a HVG. Pusztán ennyi bőven elég, hogy tudjuk, kicsoda ez az alak.

Vona egy év leforgása alatt ötször tett teljesen ellentétes állításokat, ötször hazudott, és csinált segget a szájából, Vona egy hazug, aljas, ócska, pitiáner akarnok, aki az első adandó alkalommal össze fog állni bárkivel, ha ez hatalomhoz segítheti.

Vona ezen a vonalon mozog, és ezen a terepen kell megverni.

Minden más csak hozzá tesz hasonlatossá bennünket. Az pedig elviselhetetlen. Úgyhogy ideje kiírni a kéményre:

NEM BUZIZUNK LE SENKIT, NEM BUZIKAT MEG PLÁNE! ÉS NINCSEN OLYAN, HOGY EGY GYÉKÉNYEN ÁRULUNK TERRY BLACKKEL!

Nem is olyan bonyolult ez.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 127 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tökéletesen egyetértek. Évek óta kesergek a Jobbik forgolódásán, és mélyen elítélem Vona politikai trükkjeit, de ez az eset nem erről szól.
Már a Kocsis Máté ügy esetén is értetlenül figyeltem, hogy a nemi identitás szabadságáról, a szexuális orientáció alapján történő különbségtétel elfogadhatatlan voltáról ment a diskurzus, és ezen liberális érték mentén értetlenkedtek sokan, hogy miért is sért valakit, ha homoszexuálisnak titulálják.
Pedig a probléma nem e dimenzió mentén van. A probléma az, hogy egy nőős, gyermekes emberről ilyet állítani egyet jelent azzal, hogy hazudozik, kettős életet él, csalja a párját. Ez pedig még (egyelőre) a liberálisok többsége szerint is elítélendő. Tehát ezért sértés, rágalmazás, aljas vád minden hasonló megnyilatkozás, ha nincs valós alapja. Ezt pedig senkinek nem kell eltűrnie.

Hol állította bárkiről, hogy rejtőzködő homoszexuális???
Mindezt ne keverd a "buzi" szitokszóval, hiszen ez is egy többjelentésű szó, mint pl. a "hülye".

Mi van a jobbik nemzeti konzultációjával? Nagyon hallgatnak róla, lehet, hogy nagyon kevés kérdőív érkezett vissza?
Valaki megkérdezhetné tőlük, mert Kálmán Olga úgysem fogja:-))))

Valahogy így !

Legfeljebb annyi kérdés akad, hogy kinek a megbízásából teszi amit tesz. Valakik (tévesen) vissza akarnak lőni, valakik bomlaszani akarnak kívülről (tisztességes konzervetív ezt elutasítja).
Akárogyanis világossá kell tenni : EZ NEM MÓDSZER !

Jó írás, fontos írás.
Hosszú hónapok óta az első Bayer írás, amelyikkel újra egyetértek.

Nem érdekel.

(Pedig kedvelem a Bayert.)

A magam részéről örülök, h. sorozatosan ítélik el jobbról a TV2 Terry Black szerepeltetését Vona ellen.

Helyes.

Az élet, többek között, egy tanulási folyamat.

Ettől Vona Jobbikostól még NEM lesz szimpatikusabb.

Nem ártana megtanulni azt sem, ha valakire hatni szeretnénk, segítséget, együttműködést kérve, akkor nem sértegetjük direktbe és egyidejűleg. Ezt a Vona-Szabó közlevélre értem.

2010 előtt az ilyen mocskos média miatt undorodtunk leginkább az SZDSZ-MSZP "rendszerétől". Már akkoriban is volt, aki a ballibbulvár ellensúlyozása érdekében felvetette a "konzervatív" bulvár létrehozásának szükségességét. Berlusconi médiájára hivatkoztak.

Nem tudom, hogy Berlusconi médiája milyen, de nem ilyennek képzeltem. Ez inkább olyannak tűnik, mintha a ballibek mocskait zsoldjába fogadta volna Vajna és a többi. Ez így még undorítóbb, mint ballib változatban.

Elég legyen ebből, bárkit is illet! A mi bőrünkkel és a tűzzel játszanak!

"Nem egy gyerekes családapáról derült ki hogy bsexuális, vagy melegedett be teljesen a későbbiekben."

lónli farkas, ez a kommented pozitiv értelemben is vett szakértelemről árulkodik, de

de kronológiai hiba (anakron) benne az, hogy Vonáné egy jegyességük idejére vonatkozó állítással szembesül(t) a teriblek nevü alaktól: TB azt mondá hogy anno buzeráns szexuális aktivitása volt Vonának.

Lásd be szakértő-Lone_Wolf, hogy talán zéróhoz konvergál azon esetek száma a cekszuálcihológiában, hogy valaki buzeráns és azután pedig puncikedvelő s gyermeket nemző házasemberré vedlik ÉS följebb pillantván a gerincen a nonpluszultra: tradicionalista filozófusokat nevez meg (leg)pozitivabb olvasmányaiként.

Érthető?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés