Molnár Gyula: A kormányváltáshoz egységre és előválasztásra van szükség

2016. november 5. 16:14
Az MSZP szerint a kormányváltáshoz egyesíteni kell a változást akarókat, meg kell újítani az együttműködést. Ennek érdekében a párt kész támogatni egy baloldali előválasztást is. Molnár Gyula szombaton egy budapesti rendezvényen kiemelte: a párt tanult a hibáiból, nem akar visszatérni a 2010 előtti világhoz.

Az MSZP elnöke szerint a kormányváltáshoz egyesíteni kell a változást akarókat, új alapokra kell helyezni az együttműködést, ennek érdekében pedig az MSZP kész támogatni egy komolyan vehető baloldali előválasztást is.

Molnár Gyula szombaton a Societas-Baloldali Ifjúsági Mozgalom budapesti rendezvényén kiemelte: a következő időszakban világossá kell tenni, hogy az MSZP tanult a saját és mások hibáiból, és semmiképp sem akar visszatérni a 2010. előtti világhoz.

A közeljövőben az oktatás, az egészségügy és a szegénység témakörében tesznek új javaslatokat, összeállítanak egy „gazdaságpolitikai tételsort”, ami megmutatja, hogy miből valósulnak majd meg az ígéreteik, valamint egy új közjogi csomagot is terveznek, ami bemutatja, miképpen vélekedik a párt az alaptörvényről, a negyedik magyar köztársaságról, a médiaviszonyokról és az önkormányzatokról – közölte Molnár Gyula.

(MTI)

Összesen 240 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

És ott rólad is előkerülhet egy aktácska.

Az MSZP 98-ban és 2002-ben meg tudott lovagolni némi Kádár-nosztalgiát. Horn még hivatkozhatott a 'szakértelem' kormányra kerülésével. De hol vannak már azok az idők? Előválasztás mint a választási siker feltétele? Egyik-másik ellenzéki pártnak a jelek szerint az országgyűlésbe történő bekerülésért kell megküzdeni. Hatékonyabb ellenzéki szerepléshez már más pártokra lenne szükség.

"A Milla 2014. március 30-án kiadott közleményében tudatta, hogy az egyesületet megszüntetik. A közlemény szerint a szervezet már legalább egy éve nem folytat érdemi tevékenységet, ezért döntöttek a megszüntetés mellett." (Wikipedia)

Mint a pénz, valamilyen mozgalom tagja sem vész el, csak átáll.

Ma délután néztem a szeszélyes évszakokat.
Gálvölgyi-Mikó nem tudom mi volt.
Mikó riporterként megszólította az "utca emberét", Gálvölgyit más-más személyt alakítva. A kérdés az volt ('90-es évek eleje), hogy mit tenne a Parlament tetejére a leszedett vörös csillag helyett? Az egyik válasz az volt az arabnak öltözött Gálvölgyitől, hogy félholdat!!!!!!!!!!!!

Pedig állandóan azt hajtogatták, hogy ők milyen szuperül vezették az országot, bezzeg most:-))))))

Tanulni a hibákból.
Minden kommunista hibának nevezi a permanensen elk9övetett országrablást.
Majdnem hetven éve ismétlik az első osztályt.

"Molnár Gyula: A kormányváltáshoz egységre és előválasztásra van szükség"

Meg olyan pártokra, akikre normális ember leadhatná a szavazatát!

"Tanult a hibákból"

Mást sem csinálnak, évtizedek óta, mint megújulnak, meg tanulnak a hibákból! Ezt egyszer-kétszer el lehet játszani, de ennyire nem hülye ez az ország, hogy állandóan, és ismételten bevegye ezt a maszlagot. De ez látszik is az mszp állapotán!

"...ennek érdekében pedig az MSZP kész támogatni egy komolyan vehető baloldali előválasztást is."

És hol van hozzá, egy komolyan vehető baloldal?

A legújabb agymenésüket, úgy hívják, hogy előválasztás?

"Molnár Gyula szombaton egy budapesti rendezvényen kiemelte: a párt tanult a hibáiból, nem akar visszatérni a 2010 előtti világhoz."

Igen ez volt mindig a nagy elődök kongresszusainak zárószava is. Még a szövegen sem tudnak változtatni, akkor mit akarnak?

"A kormányváltáshoz egységre és előválasztásra van szükség"

De mi szükség kormányváltásra Gyula?

"A kormányváltáshoz egységre és előválasztásra van szükség"

2010.ben volt egység, de nem kellett előválasztás a kormányváltáshoz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés