Gyurcsányék értesítik az FBI-t és az Interpolt Orbán arab szomszédjáról

2016. október 30. 13:54
Varju László, a Demokratikus Koalíció alelnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján bejelentette, értesítik az Interpolt és az FBI-t a nemzetközileg körözött Ghaith Pharaon magyarországi ügyleteiről. Korábban a Magyar Narancs írta meg, hogy az Orbán Viktor házával szemközti villa Pharaon érdekeltségébe került. Varju László elmondta: a terroristákat finanszírozó Pharaon Orbán egyik családtagjával és a Tokaji Kereskedőházzal is üzletelt a közelmúltban.

Korábban a Magyar Narancs nyomán megírtuk, hogy a miniszterelnök új tulajdonosa a nemzetközileg körözött Ghaith Pharaon érdekeltségébe került.

Másfél héttel az eset után Demokratikus Koalíció is reagált. Értesítik az Interpolt és az amerikai Szövetségi Nyomozó Irodát (FBI), hogy a miniszterelnök családja – állítólag az FBI által körözött – Ghaith Pharaonnal üzletel – tájékoztatott a párt alelnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján Budapesten.

Varju László közölte: Ghaith Pharaon nagy értékű ingatlanügyletet bonyolított le Orbán Viktor egyik családtagjával és üzletelt a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal. Legújabban pedig Orbán Viktor házával szemben vett magának ingatlant.

Ezzel pedig a miniszterelnök „illusztris társaságba került”, hiszen Ghaith Pharaonnak korábban Oszama bin Ladennel is közös üzlete volt – tette hozzá. Hangsúlyozta: „mivel a kormány nemzetközileg is ismert bűnözőkkel üzletel” a DK mindent megtesz, hogy megvédje az országot. Ezért tájékoztatják az Interpolt és az FBI, illetve a magyar nyomozó szerveket.

(MTI)

Összesen 179 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha akarták volna, már elkapták volna.

Pedig milyen bájosak így együtt a képen:-))))))))))

Az FBI-al azt is keresteti:-)))))))))

:-) azért, mert jó volt:-)

Mint ahogy Bin Laden-nel is.

Látszólag körözik, de leginkább üzletelnek vele:-))) ez az anomália.

A mandi csúszik lefelé.
nem kicsit, nagyon, miazhogynagyonis:-))

1. Reszkess / Kétfarkú / Kutya ! Jön a "DK" , a viccpárt...
2.Nem hiába akarja a "DK" a TEK feloszlatását : most , hogy kivonultak a Parlamentből , újabb amatőr munkát keresnek maguknak , s az ezért az FBI-nál kopogtatnak...
3. Ez a fotó a reklámjuk : Fegyenc-Vadai !

Rózsa nekem is eszembe jutott..........

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés