Család jól van?

2016. október 28. 9:20

Jávor Benedek
Facebook
Nem tudom, jól összegzem a hetet innen a távolból? Nagyot ment a csapat, Viktor! Család jól van?

Egy évtizedek óta ismert módon, a hatóságok orra előtt fegyverkező hungarista lelő egy rendőrt, majd kiderül, hogy elmeháborodott társaságával az orosz titkosszolgálatokkal együtt szoktak gyakorlatozgatni. Mindeközben az orosz állami televízió fasiszta lázadásnak minősiti az 56-os forradalmat annak 60. évfordulója alkalmából, mire Szíjjártó miniszter beszélgetésre hívja az orosz nagykövetet, de direkt hígra főzik a kávéját, és abba a székbe ültetik, amelyikből olyan szúrósan kilóg a lószőr. A Békemenet sajnos épp nem ér rá felvonulni, a középosztály helikopterezési szokásait tanulmányozza. Ezidő alatt a miniszterelnök szomszédságába költözik a világ egyik top 10-es csirkefogója, embercsempésze, terroristapénzelője, adócsalója és illegális fegyverkereskedője, akit a miniszterelnök ismeretlen okokból professzorként aposztrofál, viszont a kapcsolatukat nem tagadja. Nehezen is tudná, mert hamarost kiderül, hogy Orbán Ráhel a férjével többek közt ennek az FBI által vagy 10 éve körözött ipari léptékű gengszternek a lábán is állnak. Ezalatt az EU statisztikai hivatala szerint a kormány által bemondott számok a magyar államadósságról és hiányról kb. úgy viszonylanak a valósághoz, mint hajléktalan a szociális államtitkárhoz. A Népszabadság kiadóját mindeközben felvásárolja Mészáros Lőrinc, némiképp árnyalva kormány »puszta gazdasági okokról« szóló értelmezését. Mészáros Lőrinc mindezt teli szájjal röhögve tagadja, de mire befejezi a röhögést, a Simicska-féle Heti Válasz nagyjából tíz biztos kapcsolatot mutat ki közte és az Opimus Nyrt. között. Magát Rogán Antalt ezalatt úgy megpörgetik az újságírók helikopterügyben, hogy Cili búgócsigaboltot nyit Vajna Timi bezárt fánkozójának a helyén.

Nem tudom, jól összegzem a hetet innen a távolból?

Nagyot ment a csapat, Viktor! Család jól van?

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Büszke lehetsz magadra. Kormányoztatok volna tisztességesen és eredményesen. Ugatni mindenre kintről könnyebb.

Boldogkodni azon, ami a hazádnak, a küldő országnak rossz, az helyes? Minél rosszabb Magyarország megítélése, talán a segítségetekkel, annál jobb?

Ez egy féreg.
Lúdas Mutyis becsúszott az EP-be, és ez a féreg ment ki helyette.
Baynau meg portás egy francia ingatlanfejlesztőnél.

Fojtották, de a többi stimmel.
Üdv

Nem tudom, megtette-e már az e heti feljelentést?

Jávor pártocskája közben P. lett.
Karácsony lesz az új Falusi Ferenc.
Zuglóban megállt az élet.
Nincs alaptalan jövedelem se. Think big!
De a lumpennek mindegy kit húz be, csak a pont mostanikat ne.
Az áram a konnektorból jön.
Unicum!
Timi betört egy szerkesztőségbe.
Ez a szabadság!

Erről az arcról Sámuel Tibor jut eszembe a bőrdzsekijében..
Meg pár Lenin fiú.

"Ezalatt az EU statisztikai hivatala szerint a kormány által bemondott számok a magyar államadósságról és hiányról kb. úgy viszonylanak a valósághoz, mint hajléktalan a szociális államtitkárhoz. "

Ejnye, Benedek, aztán számokban is ki tudnád ezt mutatni?
Ne vedd komolyan, mert mindenki tudja, hogy te a hazádhoz viszonyulsz úgy, mint a majom a tengerhez.

"Ezidő alatt a miniszterelnök szomszédságába költözik a világ egyik top 10-es csirkefogója, embercsempésze, terroristapénzelője, adócsalója és illegális fegyverkereskedője,"

Milyen ügyetlen, pitiáner ez az FBI, ugye Jávor, hogy 10 éve képtelenek elfogni ezt a fickót, pedig már azt is tudja mindenki, hogy Magyarország miniszterelnöke mellé költözik. Család jól van?

Ugye Jávor, mindig van lejjebb, és egyre lejjebb?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés