Estig mondják meg, mi robbant! – követelik Gyurcsányék

2016. szeptember 25. 14:31
A Demokratikus Koalíció (DK) követeli, hogy vasárnap délután 6 óráig a kormány és a rendőrség tisztázza, mi történt a Teréz körúton, és tájékoztassák a közvéleményt.

Ha este hatig nem tájékoztatják a közvéleményt a Teréz körúti robbanással kapcsolatban, a DK úgy tekinti, a kormánnyal szemben gyanút megfogalmazó embereknek van igazuk, és kampánycélokat szolgálhatott az eset - mondta Kakuk György, a párt elnökségi tagja sajtótájékoztatója után telefonon az MTI-nek. Hozzátette: a DK mihamarabbi gyógyulást kíván a megsérült két rendőrnek. 

„A sok hónapja tartó kormányzati gyűlöletkampány után olyan hangulat alakult ki az országban, amelyben nagyon sokan már nem tartják lehetetlennek, sőt inkább valószínűnek tartják, hogy egy ilyen akció mögött akár Orbánék is állhatnak. Ezt mi nem állítjuk, ez az általános vélekedés a közösségi oldalakon” - mondta. A politikus szerint mindezek miatt közös érdek, hogy tisztán lássunk, „ezt azonban nem segíti az, hogy a rendőrség nem mondja meg egyértelműen, hogy mi történt”

Véleménye szerint „minél tovább tart a ködösítés, annál jobban erősödik a kép a közvéleményben, hogy itt egy népszavazás előtti utolsó, elkeseredett kormányzati akcióról van szó”. Több mint 12 óra telt el az eset óta, a rendőrség azonban semmilyen konkrétumot nem mondott az ügyben, holott Nyugat-Európában egy-két órával egy robbanás után „már legalább nagy valószínűséggel meg tudják mondani, mi történt” - tette hozzá. 

Tuzson Bence, A Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára egyébként estére ígért részletes tájékoztatást. 

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van ennél lejjebb .... mint Gyurcsótány és a DK ???

Gyanús nekem a DK.
A közmondás szerint; Az kiabál akinek a háza ég.

Ha nem mondják meg estig, akkor Kakuk György elkezd kakukkolni?

Ez a szerencsétlen nem veszi észre még azt sem, hogy egyre jobban elássa és nevetségessé teszi saját magát ezzel a követelőzéssel.

Ami meg az információkat illeti, az ő szerepe is érdekes lenne, a 10 évvel ezelőtti TV ostrom és Görényi főrendőr intézkedései kapcsán.

Amúgy vajon elnézést fog kérni, amikor majd kiderül, hogy semmi olyasmi nem volt, amiről ő beszél??

Persze tudom, költői a kérdés...

Ez a Gyurcsány-DK : szakmaiatlan , illetéktelen , ezért mindenen csak hisztériázó impotens exhibicionisták .

"Véleménye szerint „minél tovább tart a ködösítés, annál jobban erősödik a kép a közvéleményben, hogy itt egy népszavazás előtti utolsó, elkeseredett kormányzati akcióról van szó”.

Ferike!
Mertél volna ilyet mondani Németországban, Franciaországban, vagy bárhol a világon?

Normális vagyol egyáltalán a népeddel együtt?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés