Brüsszel aktív eutanáziára ítélte az uniót

2016. szeptember 20. 12:38
Dr. Ádám Attila
Magyar Idők
Miért van életveszélyes állapotban Európa? Röviden: a kontinens népessége olyan országokban él, amelyek termékenysége az egyszerű reprodukciót sem biztosítja.

„Miért van életveszélyes állapotban Európa? Röviden: a kontinens népessége olyan országokban él, amelyek termékenysége az egyszerű reprodukciót sem biztosítja. A népesség középtávú fennmaradásához a termékenységi rátának el kell érnie vagy meg kell közelítenie a 2,1-es szintet. A termékenységi ráta egy demográfiai mérőszám, amely lényegében egy populáció fennmaradási, reprodukciós képességét méri. Leegyszerűsítve ez az átlagos szám azt fejezi ki, hogy egy szülőpártól hány gyermek születik az adott társadalomban. (...)

Az a bevándorláspolitika, amely a gutaütésszerű demográfiai állapotban vergődő EU-ra zúdítja az egyébként integrálhatatlan és zömmel eltartásra szoruló, a munkaerőpiacon használhatatlan bevándorlótömegeket az olyan népességű országokból, amelyeknek a termékenysége messze meghaladja a reprodukciós szintet, lényegében az európai hagyományos társadalmak és kultúra belátható időn belüli biztos halálba segítése.

A Robert Schuman, az európai integráció atyja által megfogalmazott hitvallást, miszerint »Európa vagy keresztény lesz, vagy egyáltalán nem is lesz«, a Juncker–Merkel–Hollande trió lecserélte arra, hogy »Európa iszlám lesz, legfeljebb egyáltalán nem lesz«.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnos egyetértek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés