Szégyelltem a Schiffer nevet, amikor András szemkilövetőkről hadovált!

2016. szeptember 5. 13:21

Schiffer Anna
Nyugati Fény
Amikor az unokaöcsém először beszélt nekem a pártszervezési terveiről, csak annyit mondtam neki: „Na ne!” Interjú.

- Hogyan érinti, hogy András rendszerint elképesztő indulattal beszél a baloldalról, eközben barátságos és nyitott a szélsőjobb irányába?

- Az új párttal nyilván igyekezett önálló arculatot kialakítani. Hogy ehhez miért volt szükség részéről a gyűlölködésre, miért volt szüksége a Jobbik felé tett lépésekre, a mai napig nem tudom. De azt gondolom, ez az LMP-n belül sem kapott egyértelmű támogatást, hiszen hamarosan szakadtak. És talán a kétkulacsos politizálása miatt kellett lemondania is. De ezt nem tudhatom biztosan, hiszen nem vagyunk beszélő viszonyban. (…)

- Nagy vihart kavart, amikor Schiffer András a Budaházy-ítélet kapcsán egy szóval nem ítélte el a bűnöst, de kapásból Morvai Krisztina tempójában »szemkilövetőzni« kezdett. Ezzel sikerült összemosnia szándékos terrorcselekményeket a rendőrség szakmai hibáival, ami nonszensz. Hogy érezte magát ekkor?

- Amikor Budaházy kapcsán »szemkilövetőkről« beszélt, egy pillanatig szégyelltem, hogy azonos a vezetéknevünk. De később arra gondoltam, hogy több Schiffer viselte ezt a nevet, akikre büszke vagyok, mint a felejthető dr. Schiffer András, mert a puha gerincűek felejthetőek.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nekem nem tisztem megvédeni Schiffer Andrást, akinek nyilván nincs is szüksége az én védelmemre, de hétköznapi jobboldali polgárként mindig az volt a véleményem, hogy ő szinte az egyetlen komolyan vehető, hiteles, vitaképes, értékelhető alternatívaként megjelenő alakja a szánalmas magyar ellenzéki vircsaftnak.

A rokonsága, állítólagos elvbarátai általi kritikák csak alátámasztják ezt a véleményemet.

Felülről lógott ki abból a bohócgyülekezetből.

Ez a beteg vénaszony örülhetne, hogy van egy normális tagja a családjának.
Rosszindulatú,múltbanéző,végletesen elfogult szánalmas öregaszony.
Ne foglalkozz vele, András!

Az nem szakmai hiba, ha azonosító nélküli rendőrök szándékosan fejmagasságba lőnek gumilövedékkel, hanem bűncselekmény. Egyébként a bolsi takonymédia meginterjúvolja Schiffer bejárónőjét is, ha DK-kompatibilis a véleménye?

Biszkú sem.
Mikor mondta ezt Gyurcsány?

De aztán rájöttél, hogy ... másról van itt szó!

Megelőztél. Nekem is ez a kérdés jutott eszembe. Amúgy az egész cikk a feje tetején áll. Schiffer András egy ismert közéleti személyiség, hogynemondjam, celeb, a nagynénje meg a nagynéni. Kit érdekel a nagynéni?

Sch. András kissé eltávolodott családja politikai örökségétől. Ennyi.

szerintem o jobban szegyell teged, meg a csalad ezen agat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés