Tóta W. simán hazudik

2016. szeptember 1. 7:35

Pilhál Tamás
Pilhál Té
Tóta W. a hvg.hu-n egyszerű „balesetnek” nevezte a 2006 őszi szemkilövetéseket, ami már önmagában minősített aljasság.

Valójában a 2006. október 23-ai gumilövedékes rendőrterrornak legkevesebb tizennégy szemsérültje volt a kórházaktól származó adatok szerint. A Civil Jogász Bizottság jelentése szerint közülük négyen maradandó fogyatékosságot szenvedtek. Lásd: itt.

A ténylegesen szemkilőttek közül három ember (Nagy Laszló, Csorba Attila és Kenéz Károly) neve több médiumban (pl. Index) is megjelent, őket a tájékozottabb hírfogyasztók jól ismerhetik. Lásd például: itt.

Vicces, hogy a láthatóan minimális 2006 őszi ismeretekkel, olvasottsággal sem rendelkező Tóta W. azt a Schiffer Andrást próbálja kioktatni, aki akkoriban, még TASZ-osként több civil áldozat jogi képviseletét látta el.

Amikor ilyen nagy a mellény, törvényszerűen jön a pofára esés. Persze, egy ballib publicista fontos ismérve, hogy a híreket, a valóságot nem ismeri, nem is akarja megismerni, mert az megzavarná torz világképét, botor kinyilatkoztatásait.

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Schiffer jön egy üveg borral TWA-nak.

"Tóta W. simán hazudik"

Mikor nem?

Tóta W. szerintem abszolút DK kompatibilis, főleg ez a mostani írása. A DK stílus olyan radiális politika, ami manapság már a Jobbikra se nagyon jellemző. Szélsőséges, uszító és a velejéig hazug mocsok kis szekta.

Szerencsétlen hülye bolsi, legalább kattints oda és nézd meg mire hivatkozik (az Indexetekre):
http://index.hu/belfold/2009/1..
Ájultan tisztelt tótavé elvtársad felment a wikipédiára és az oda feltett összefoglalóban csak egy szemen lőtt emberről talált forrást.
Ha pedig veszed a fáradtságot és átolvasod a 2006-os eseményekkel kapcsolatos információkat, meg fogsz döbbenni. Közelről fejre célzott lövések (16 súlyos sérülésről tud a Gönczöl-jelentés is), még újságíróra is, teljesen vétlen, félreálló, kapualjakba húzódó vagy szórakozóhelyről kiterelt emberek összeverése, közelről fejbe, hátba lövése, kínzása, mindezt sűrű trágárkodásokkal, fideszezésekkel kísérve.

A TV-betörést követő napokban pedig úgy viselkedtek a rendőrök, mint az ávós csürhe: lezártak egy városrészt és ott összefogdostak mindenkit, nem csak a tüntetések beterelt résztvevőit, hanem mindenkit, aki éppen arra járt és az utcán volt késő este. Össze-vissza verték, majd a rádió épületében (elég kínos összecsengés 56-tal) összegyűjtötték, kínozták és kihallgatták őket, ezután kézivezérelt módon kirendelt bírókkal, jogi eljárás és ügyvéd nélkül elrendeltették a letartóztatásukat, napokig az elemi jogaikat, ellátásukat megtagadva bezárva tartották és vallatták őket - mint egy dél-amerikai juntában.
Nagyon "képzetlenek" voltak ezek barátom, a Feritől kezdve egészen V.Lászlóig és T.Mihályig.

Tudja ő, hogy hazudik, csak azt gondolja, hogy mi felejtünk.
Pedig NEM felejtünk Árpád!

A parancsnok felel azért amit
- megtesz
- amit megtenni elmulaszt.

Minden rendű - szintű parancsnok, akinek a beosztottjai bűntettet követtek el, azt felelősségre kell vonni, meg kell büntetni. Nekik a tettes ellen azonnal fel kellett volna lépni.
Ki kell mondani, ez el nem évülő emberiesség elleni bűntett.

Az első 6-8év letöltendő kiszabása után dalolnának és tudnánk ki, kinek milyen parancsot adott, illetve hallgatólagosan eltűrt.

Konkrét esetről tudok, hogy az utcáról egy cukrászdába húzódó idős házaspárt is véresre vertek. Csak úgy. Büntetlenül. Könnygázzal.
2016 bűnei soha nem évülhetnek el, a tetteseknek fegyházban a helyük.
Most és nem posztumusz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés