Ja, nem volt szemkilövetés

2016. augusztus 31. 17:27

Tálos Lőrinc
Facebook
A tévében egy REBISZ-es lövész azt mondta nekem, hogy a fejedre céloztunk, szerencséd, hogy messze voltál és van még szemed.

„2006 október 23-án egy véraláfutást okozó találat ért gumilövedékkel a nyakamon, miközben a rendőrség által javasolt láthatósági mellényben fényképet készítettem a rendőrsorfalról. Én a Múzeum cukrászda vonalában voltam, a rendőrök frissen sorakoztak fel a Csendessel egy vonalban. Nem fenyegettem és nem akadályoztam őket. Az esetből Király Andrásnak köszönhetően azonnal hír lett. Másnap, Gergényi Péter »nem volt vipera« nyilatkozatának hatására felhívtam Dénes Balázst, hogy feljelentést szeretnék tenni.

A képviseletemet Andrea Pelle látta el a TASZ-tól. Évekkel később Tamas Bodoky hívott a tévébe, ahol egy REBISZ-es lövész azt mondta nekem, hogy a fejedre céloztunk, szerencséd, hogy messze voltál és van még szemed. A feljelentésemet később elutasították azzal, hogy aznap, igaz, hogy korábban, más helyszínen ésnmások, de beindítottak egy tankot, úgyhogy totálnrendben van a tömegoszlatásról tudosító újságíró fejére célozni, azaz minek mentem oda. Amúgy ja, nem volt szemkilövetés, a rendőröket elszámoltatták és sose tüntették ki Gergényi Pétert. #ACAB #azthittemezenmártúlvagyunk”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen, azt hittük ezen már túl vagyunk. De tótavéelvtárs és kiszferi demokratái soha nem lesznek rajta túl. Mert nekik mindig igazuk van. Így születtek.

Azért én az agresszív marslakókat sem zárnám ki a helyedben, ha már Böszméböl magából nem nézel ki ilyet és szerinted mindenképpen utasította valaki erre a szemétségre!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés