A kedves vezető mindent megtehet

2016. augusztus 17. 16:58

Sebes György
Népszava
A kedves vezető sosem fog mást mondani, mint ami az érdekében áll. Bárkit és bármit feldicsér, hogy aztán már másnap megtagadja. Politikus. Ha úgy tetszik: uralkodó.

„Ha azt mondja, hogy az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket, akkor neki van igaza. De ha azt mondja, hogy jogunk van megválogatni, kikkel élünk együtt és nagy számú muszlim közösségekkel nem akarunk, akkor is neki van igaza. Tessék már észrevenni, hogy a kedves vezető mindent megtehet. Azt is, hogy másnap éppen ellenkezőjét állítja annak, mint amit az előző nap mondott. Különben is, már régóta tisztában lehetünk vele, hogy nem arra kell figyelni, amit mond, hanem amit tesz.

Ilyen alapon tessék tréfálkozni a mi szeretett vezérünkkel! Mint a napokban Ágoston László, a Facebookon és a honlapján politizáló operaénekes. Aki persze nem mondta meg előre, hogy nem saját kútfőből dicséri az iszlámot, hanem Orbán Viktortól idézi. Amikor pedig a becsületes magyarok jól elküldték oda, ahová valónak tartották, gyorsan közölte, hogy a mondatok a kedves vezető beszédéből valók.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Unalmas már ez a kedves vezetőzés. A szerző nyilván agyérelmeszedesétől szenved, hogy nem futja újabb sziporkára.

szerintem ez a kedves vezetőzés kimeríti a kommunizmus bűneinek relativizálását. é-koreában ugyanis komcsi diktatúra van. ezzel a megszólítással pedig arra utal, hogy hazánk egy szinten van é-koreával.
közben elegánsan elsiklik a tény felett, hogy ha orbán igazi kedves vezető lenne, akkor egy ilyen cikk meg sem jelenhetne. de ha mégis, tíz perccel a közlést követően csengetnének nála a rendőrök, az ujjait ujjpercenként csípnék le metszőollóval, a szart kivernék belőle, majd bónuszként az egész családja munkatáborba menne életfogytig.

nem muszáj szeretni orbánt, de az ilyen 'kedves vezetőzés' mindig kihozza belőlem az érzést, hogy bárcsak két napig megtapasztalná az illető, hogy milyen is az igazi kedves vezető, milyen is az igazi diktatúra!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés