Hunvald a kezdőben

2016. július 7. 10:46

Szikszai Péter
Magyar Idők
Az egykori VII. kerületi önkormányzati vezető nemrég ellenszavazat nélkül lett kerületi szoci elnök, ami azért durvább, mint egy hosszabbításos Wales–Izland Eb-döntő.

„Ha a magyar foci újra nemzetközi tényezővé válhatott, akkor az MSZP megújulása sem lehetetlen. De míg a válogatottnál Gera vagy Király a »jó az öreg a háznál« kategória, az egyszeri szocialista szurkoló kissé elbizonytalanodik arra a hírre, hogy az MSZP hosszú kihagyás után erzsébetvárosi elnöknek igazolta le Hunvald Györgyöt. Erzsébetváros volt vezetőjét két éve már vissza akarták hozni az élvonalba, de mivel pechjére a bíróság eltiltotta a közügyektől, nem lehetett újra polgármester.

Az egykori VII. kerületi önkormányzati vezető azonban nemrég ellenszavazat nélkül lett kerületi szoci elnök, ami azért durvább, mint egy hosszabbításos Wales–Izland Eb-döntő. Jó barátja, az ingatlanpanamában nyolc és fél évre bekészített, egykori SZDSZ-es Gál György most nyelte félre a börtönkosztot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az MSZP reakciója szerint egyszerűen arról van szó, hogy a helyiek kiállnak a méltatlanul meghurcolt, ártatlanul koncepciós per áldozatává vált Hunvald úr mellett.

A baj az, hogy ha nem ítélnek el egy baloldali politikust, akkor arról harsogják tele a világot, hogy a rezsim minden ármánya ellenére győzött az igazság. Ha meg véletlen mégis elítélik, akkor persze a diktatúra koncepciós perének szerencsétlen áldozata, akinek a szekatúra ellentételezéseként jár a rehabilitáció, vagyis az újabb zsíros pozíció.

Amúgy a megújulás jegyében.

Aki bízik hunvaldban, nyomjon egy lájkot!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés